Voda na podlahe u spolujazca
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Voda na podlahe u spolujazca
Mam Ford Galaxy 99 a uz druhy krat po vydatnych dazdoch mi zatiekla voda na podlahu spolujazca cca 3l a neviem odkial sa tam vzala pomozte diky
Re: Voda na podlahe u spolujazca
Zkontroluj, jestli jsou průchodné odtokové kanálky před čelním sklem. Pokud tam máš pylový filtr a neodtíká voda, může se dostat voda přes něj nebo nějakou kabelovou průchodku.thomas72 píše:Mam Ford Galaxy 99 a uz druhy krat po vydatnych dazdoch mi zatiekla voda na podlahu spolujazca cca 3l a neviem odkial sa tam vzala pomozte diky
- T4driver
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Re: Voda na podlahe u spolujazca
vwphun píše:Zkontroluj, jestli jsou průchodné odtokové kanálky před čelním sklem. Pokud tam máš pylový filtr a neodtíká voda, může se dostat voda přes něj nebo nějakou kabelovou průchodku.thomas72 píše:Mam Ford Galaxy 99 a uz druhy krat po vydatnych dazdoch mi zatiekla voda na podlahu spolujazca cca 3l a neviem odkial sa tam vzala pomozte diky
K této variantě bych se přiklonil taky, ten samý problém měla moje žena na golfu.
VW T4 2,5 TDI 150 PS...autoalarm vlčák BRITA
-
- Přispěvovatel
Já jsem měl odlepené přední přední sklo na straně spolujezdce.Voda tam tekla pouze,když jsem stál předkem z kopečka jinak ne.Našel jsem to tak,že jsem odělal plasty okolo sloupků a kolem paluby a začal jsem auto polívat proudem vody z hadice,po tomto zásahu jsem zjistil kde je chyba.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
jestli pod tou gumou je ještě vůbec nějaký plech,u feldy to uhnije a pak tam tečeProctor píše:Mám stejný problém u felicie. Nové čelní sklo, nová guma, ale v autě je po dešti mokro. Když nahmatám tu pěnovku pod palubovkou, tak je nasáklá vodou. Zkoušel jsem nastříkat resistin pod tu gumu na okně, ale nepomohlo to.

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
trebo pozriet aj ci sa neotvorili plechy a tesnenie medzi nimi.mal som teraz jedneho sharana.
bol ako cednik.4 diery + zapchate odtoky vo vodnom kanale pod oknom.tieklo cez kurenie ,medzi plechmi a cez klipy co drzia stresnu listu.
hrozna robota.palubka dolu ,kurenie dolu a hladat kde sqa objavi voda.
po 2 dnoch som konecne nasiel vsetky diery a mohol som zacat skladat .
ak mas zaujem aj nejake foto je.
bol ako cednik.4 diery + zapchate odtoky vo vodnom kanale pod oknom.tieklo cez kurenie ,medzi plechmi a cez klipy co drzia stresnu listu.
hrozna robota.palubka dolu ,kurenie dolu a hladat kde sqa objavi voda.
po 2 dnoch som konecne nasiel vsetky diery a mohol som zacat skladat .
ak mas zaujem aj nejake foto je.
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
Kanaliky na odtok vody som nasiel dva,na kazdej strane jeden.Neboli vobec zanesene.Siber mam ,ale mne to steka niekde uplne hore pod pristrojovkou .Pustal som vodu z hadice a tiekol taky maly prudik vody z tych miest hore.Mam dojem ze niekde okolo filtra .Dal som dole aj ventilator sania od peloveho filtra ale nic som nezistil.Starsne zly pristup pod pristrojovkou.Poradte niekto ako sa demontuje cele sanie os filtra