Voda na podlahe u spolujazca

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
thomas72
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Voda na podlahe u spolujazca

Příspěvek od thomas72 »

Mam Ford Galaxy 99 a uz druhy krat po vydatnych dazdoch mi zatiekla voda na podlahu spolujazca cca 3l a neviem odkial sa tam vzala pomozte diky
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

koukni jestly nemas nekde blbe zmacknutou gumu ve dverich nebo udelej do podlahy dirku vrtackou a mas pokoj tahle sem to mel u formana
vwphun
Přispěvovatel

Re: Voda na podlahe u spolujazca

Příspěvek od vwphun »

thomas72 píše:Mam Ford Galaxy 99 a uz druhy krat po vydatnych dazdoch mi zatiekla voda na podlahu spolujazca cca 3l a neviem odkial sa tam vzala pomozte diky
Zkontroluj, jestli jsou průchodné odtokové kanálky před čelním sklem. Pokud tam máš pylový filtr a neodtíká voda, může se dostat voda přes něj nebo nějakou kabelovou průchodku.
pitrisek
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrisek »

jj taky jsem to měl ucpané v rohu vedle pylového filtru je odtoková díra kterou jsem měl ucpanou listím
T4driver
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Re: Voda na podlahe u spolujazca

Příspěvek od T4driver »

vwphun píše:
thomas72 píše:Mam Ford Galaxy 99 a uz druhy krat po vydatnych dazdoch mi zatiekla voda na podlahu spolujazca cca 3l a neviem odkial sa tam vzala pomozte diky
Zkontroluj, jestli jsou průchodné odtokové kanálky před čelním sklem. Pokud tam máš pylový filtr a neodtíká voda, může se dostat voda přes něj nebo nějakou kabelovou průchodku.

K této variantě bych se přiklonil taky, ten samý problém měla moje žena na golfu.
VW T4 2,5 TDI 150 PS...autoalarm vlčák BRITA
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

Já jsem měl odlepené přední přední sklo na straně spolujezdce.Voda tam tekla pouze,když jsem stál předkem z kopečka jinak ne.Našel jsem to tak,že jsem odělal plasty okolo sloupků a kolem paluby a začal jsem auto polívat proudem vody z hadice,po tomto zásahu jsem zjistil kde je chyba.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
Proctor
Přispěvovatel

Příspěvek od Proctor »

Mám stejný problém u felicie. Nové čelní sklo, nová guma, ale v autě je po dešti mokro. Když nahmatám tu pěnovku pod palubovkou, tak je nasáklá vodou. Zkoušel jsem nastříkat resistin pod tu gumu na okně, ale nepomohlo to.
VW Passat, Golf, Sharan, T4 tdi
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Proctor píše:Mám stejný problém u felicie. Nové čelní sklo, nová guma, ale v autě je po dešti mokro. Když nahmatám tu pěnovku pod palubovkou, tak je nasáklá vodou. Zkoušel jsem nastříkat resistin pod tu gumu na okně, ale nepomohlo to.
jestli pod tou gumou je ještě vůbec nějaký plech,u feldy to uhnije a pak tam teče :(
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Proctor
Přispěvovatel

Příspěvek od Proctor »

Při výměně okna jsem to obrousil a natřel, nebylo to tak hrozný.Asi shodím palubovku a zajedu do myčky, nic jinýho mě už nenapadá.
VW Passat, Golf, Sharan, T4 tdi
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

trebo pozriet aj ci sa neotvorili plechy a tesnenie medzi nimi.mal som teraz jedneho sharana.
bol ako cednik.4 diery + zapchate odtoky vo vodnom kanale pod oknom.tieklo cez kurenie ,medzi plechmi a cez klipy co drzia stresnu listu.
hrozna robota.palubka dolu ,kurenie dolu a hladat kde sqa objavi voda.
po 2 dnoch som konecne nasiel vsetky diery a mohol som zacat skladat .
ak mas zaujem aj nejake foto je.
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
thomas72
Přispěvovatel

Příspěvek od thomas72 »

diky velmi by som ocenil tie fotky od sharana
patrick
Přispěvovatel

Příspěvek od patrick »

a co šíbr máš, mě zatékalo do auta šíbrem
mori
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mori »

bude to asi tymi kanalikmi na odtok vodi mna tak voda tiekla cez pelovy filter v tych kanalikoch boli stare listy zo stromov
AUDI A6 1.8 20V
thomas72
Přispěvovatel

Příspěvek od thomas72 »

Kanaliky na odtok vody som nasiel dva,na kazdej strane jeden.Neboli vobec zanesene.Siber mam ,ale mne to steka niekde uplne hore pod pristrojovkou .Pustal som vodu z hadice a tiekol taky maly prudik vody z tych miest hore.Mam dojem ze niekde okolo filtra .Dal som dole aj ventilator sania od peloveho filtra ale nic som nezistil.Starsne zly pristup pod pristrojovkou.Poradte niekto ako sa demontuje cele sanie os filtra
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“