Paměti 93cXX ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Paměti 93cXX ?
Nevíte někdo náhodou kde sehnat paměti 93cXX SMD i klasický (alespoň 93c66) abych na ně nemusel čekat 3 - 4 týdny???
v GME mají jen 93cXXA a ty jsou na nic....

Re: Paměti 93cXX ?
http://www.ges.cz/?search=93c66&page=in ... cz&cur=CZKKrky píše:Nevíte někdo náhodou kde sehnat paměti 93cXX SMD i klasický (alespoň 93c66) abych na ně nemusel čekat 3 - 4 týdny???v GME mají jen 93cXXA a ty jsou na nic....
http://www.ezk.cz/e-shop/select.php?sku ... 4&rozsah=1
http://tme.pl/katalog/index.phtml
Re: Paměti 93cXX ?
Krky píše:Nevíte někdo náhodou kde sehnat paměti 93cXX SMD i klasický (alespoň 93c66) abych na ně nemusel čekat 3 - 4 týdny???v GME mají jen 93cXXA a ty jsou na nic....
V čem ti nevyhovuje verze 93cxxA ??
Díky za odkazy...
V GME jsem koupil 93c66A a 93c56A v SMD i DIP a ani jeden se mi nepodařilo naprogramovat!
Zkoušel jsem to Ponyprogem a Xprogem a ani prd... Pokud jste měl někdo podobnej problém a vyřešil to tak budu šťastnej za každou radu...
A to samý když vyndám paměť z něčeho tak jí vždycky dokážu přečíst ale už do ní nezapíšu... Tak je nejjednoduší dát novou... ale... třeba 93c66A nejde

V GME jsem koupil 93c66A a 93c56A v SMD i DIP a ani jeden se mi nepodařilo naprogramovat!

A to samý když vyndám paměť z něčeho tak jí vždycky dokážu přečíst ale už do ní nezapíšu... Tak je nejjednoduší dát novou... ale... třeba 93c66A nejde

Nikdy jsem neměl problém s 93C66A a to ani s ponyprogem. Zřejmě máš špatný programátor, nebo nastavení.Krky píše:Díky za odkazy...![]()
V GME jsem koupil 93c66A a 93c56A v SMD i DIP a ani jeden se mi nepodařilo naprogramovat!Zkoušel jsem to Ponyprogem a Xprogem a ani prd... Pokud jste měl někdo podobnej problém a vyřešil to tak budu šťastnej za každou radu...
V nastavení jsem už zkoušel snad všechno... a programátory jsou nový... Ale prostě když zapisuju do paměti tak se do ní vůbec nic nezapíše!
Jsou to pameti Microchip a z budíků třeba LR56, LR66. S Atmelama jsem nemel nikdy žádnej problém ale ty jsem sehnal jen C46...
A jak ty programátory nastavit???
jestli někdo používáte některej z nich.... Další programátor už kvůli 93CXX kupovat opravdu nehodlám... To radši seženu jiný paměti... 

A jak ty programátory nastavit???

1. sériové EEPROM podle verze (čistá, A, B) umožňují práci s 8-bit. a nebo 16-bit. daty
2. když nevíš v čem se liší, tak si stáhni datasheety ze stránek třeba Microchipu a tam najdeš vše, co se týká rozdílů i programování
Pokud víš co máš za data a za paměti a podle toho si i nastavíš programátor, tak to musí fungovat, musíš ale také rozumět tomu co děláš a co nastavuješ, pokud ne tak neuspěješ.
S programátorem od ELNECu jsem bez problémů naprogramoval tisíce sériových pamětí, pokud paměť nebylo KO
2. když nevíš v čem se liší, tak si stáhni datasheety ze stránek třeba Microchipu a tam najdeš vše, co se týká rozdílů i programování
Pokud víš co máš za data a za paměti a podle toho si i nastavíš programátor, tak to musí fungovat, musíš ale také rozumět tomu co děláš a co nastavuješ, pokud ne tak neuspěješ.
S programátorem od ELNECu jsem bez problémů naprogramoval tisíce sériových pamětí, pokud paměť nebylo KO
Kdybys datasheety používal a tomu co děláš skutečně rozuměl, tak by ses nedivil.Krky píše:Takže existují ještě C který umí obojí (8 i 16)... Samozřejmě že datasheety používám
Je až zarážející kolik Brouků Pytlíků si myslí, že když si koupí nějaký kabel (nejlépe ten nejlevnější), nějaký programátor (opět nejlépe ten nejlevnější), někde stáhnou nějaký soft (samozřejmě zadara) tak si ze svého auta udělají letadlo, aniž by vlastně vůbec rozuměli co a proč dělají