Pomocné pružinky zadního třmenu - Fabie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pomocné pružinky zadního třmenu - Fabie
Zdravím, chci se zeptat, šli by tyto pružinky instalovat na jedničkovou Fabii RS? na zadní třmeny? Když se na ně dívám (třmeny), tak je tam na to taková díra.... http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/ ... rmenu.html
díky.
díky.
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
Taky jsem letos repasoval, ale myslím ze to nevydrží dlouho. Ta hřídelka samostavu, která leze ven ze třmenu a je na ní páčka ruční brzdy, byla dost vyrezlá pod prachovkou a co jednou rezavi vždy rezavi. Pokud spočítam čas nějaké kačky za materiál, vynde líp koupit nový třmen.
P.S.:
Jak to budeš rozdelavat, doufám že máš správné segrovky, jinak te lituji
P.S.:
Jak to budeš rozdelavat, doufám že máš správné segrovky, jinak te lituji

OI 1.9 TDI AHF
Wuhůůůů tohle přesně potřebuju, ale je to spojené s materiálem destičky a kotouče, koupil jsem strašně tvrdej kotouč a desku, dozadu už jen origo ATE a bude klid, ale pružinky super! vše chodí krásně, stejně to blbne 
Má někdo foto jak to tam narvat?

Má někdo foto jak to tam narvat?

Naposledy upravil(a) zero1724 dne 10 lis 2015, 14:30, celkem upraveno 1 x.
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
divný je že superb1 o měl běžně a fabie a oktávky na to se v továrně sralo ps. mám je taky 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!