na 178 kw sa ani nedostanes. mozes si typnut co ti umre skor ci filter castic alebo turbina. ma sice vacsi kompresor /asi ako tbd s arl/ ale vyfuk je skoro nezmeneny. takze moj nazor niekde 200-210 ps bude lezat max hodnota vykonu na rsIIvita píše:Ať je to firma jaká koliv, grav udělanej v nějakym Excelu na mě dojem neudělá. Proč tam nedaj graf z brzdy? Jinak navýšení to je asi dosažitelný (automobilky musej kvůli sazím a spotřebě šetřit naftou) jen bych se bál o turbo, když na 103kw odcházej dost často tak na 178kw i když trochu jiný trbo musí umřít rychle. Ale kdo chce kam ...
Nový motor do OCT II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Re: Nový motor do OCT II
Ten motor se osazuje od Srpna 2006, tedy MR2007 a označení filtru pevných částic je DPF, nikoliv PDF. Nejedná se o čistě PD, ale PPD, tedy piezo PD od Siemensu.Marek77 píše:Tohle jsem vytáhl ze stránek Cimbu Autosport. Motor, který se seriově osazuje do Octavie II od srpna 2007 (model RS 2008).
Jedná se o motor 2,0/16V TDi-PD 125kW PDF (a jeho hodnoty po úpravě SW).
btw, ten chip zatím Cimbu nenabízí, probíhá testování, oficiální vydání už bylo několikrát posunuto z důvodu nedostatečné doladěnosti SW, poslední info hovoří o vydání v druhé polovině Října tohoto roku.
Škoda && Vista x64 && Mr. Záviš rulezz
Re: Nový motor do OCT II
co chcu na tom testovat ? teplu vodu ? nemaju otestovanu edc15 aby to bolo na 100 percent a nie ppd1.xSKAJA píše:Ten motor se osazuje od Srpna 2006, tedy MR2007 a označení filtru pevných částic je DPF, nikoliv PDF. Nejedná se o čistě PD, ale PPD, tedy piezo PD od Siemensu.Marek77 píše:Tohle jsem vytáhl ze stránek Cimbu Autosport. Motor, který se seriově osazuje do Octavie II od srpna 2007 (model RS 2008).
Jedná se o motor 2,0/16V TDi-PD 125kW PDF (a jeho hodnoty po úpravě SW).
btw, ten chip zatím Cimbu nenabízí, probíhá testování, oficiální vydání už bylo několikrát posunuto z důvodu nedostatečné doladěnosti SW, poslední info hovoří o vydání v druhé polovině Října tohoto roku.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
-
- Aktivista
tomáš karbus:
Já jsem měřil a vylezlo z toho 117kW a 380Nm, zapomněl jsem ale vypnout klimu, což mohlo něco malinko ovlivnit a taky řekněme filtr mohl být částečně naplněn, takže by snížil průchodnost a zase ubral kousek výkonu, takže těch 125kW, jak tvrdí výrobce by tam být mohlo, ale o mnoho víc to nebude, protože takový výsledek jako já zaznamenalo více lidí s RS TDI, takže chyba měření nebo jednoho kousku je velice nepravděpodobná.
Já jsem měřil a vylezlo z toho 117kW a 380Nm, zapomněl jsem ale vypnout klimu, což mohlo něco malinko ovlivnit a taky řekněme filtr mohl být částečně naplněn, takže by snížil průchodnost a zase ubral kousek výkonu, takže těch 125kW, jak tvrdí výrobce by tam být mohlo, ale o mnoho víc to nebude, protože takový výsledek jako já zaznamenalo více lidí s RS TDI, takže chyba měření nebo jednoho kousku je velice nepravděpodobná.
Škoda && Vista x64 && Mr. Záviš rulezz
Zajímavý no. CIMBU jso profesionálové každým coulem s vlastním vývojem. škoda, že jim nic z toho neverim a je to spis poslední místo kam bych šel. 240PS bude jedna z dalších jejich pohádek, nehlede na to, že si myslim, že to na OEM komponentech ani nelze. Jako firma na mě pusobí maximalne nevěrohodně a diletantsky.