duni a trha 2,0cr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
duni a trha 2,0cr
mam 2,0tdi cr seat axeo kod CAGA cize to iste ako audi A. pri zosliapnuti plynu n podlahu na 4-5-6 a madzi otackami 1500-2000 auto zacne duniet do sania a s celym autom zacne trhat. stale vypise vahu vzduchu neplatny signal.
problem je so vzduchom. zistil som ze tlak vzduchu sa mi vracia naspet do vzduchoveho filtra rozvibruje sa mi filter a to sposobuje dunenie a vypise vahu vzduchu lebo vaha ma zle hodnoty kedze vzduch ide opacne
no neviem prist na dovod preco to robi
problem je so vzduchom. zistil som ze tlak vzduchu sa mi vracia naspet do vzduchoveho filtra rozvibruje sa mi filter a to sposobuje dunenie a vypise vahu vzduchu lebo vaha ma zle hodnoty kedze vzduch ide opacne
no neviem prist na dovod preco to robi
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to vyděl na špatnej EGR.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Ale najpravdepodobne to bude nejaky poskodeny hydrostel mal som ten samy problem menil som hadam vsetko turbo, vaha, egr, gumicky az nakoniec vstreky stale to iste az nakoniec my za jazdy uplne rozbilo hydrostel na sacom ventile a po vymeme vsetkych hydrostelov, vacky, auto pradie a ide ako gula takze necakaj a skontroluj tie hydra a vacku oplati sa to 😀 

aky mas motor? podla toho co pises tak mas TDI - PDUtmir píše:Ale najpravdepodobne to bude nejaky poskodeny hydrostel mal som ten samy problem menil som hadam vsetko turbo, vaha, egr, gumicky az nakoniec vstreky stale to iste az nakoniec my za jazdy uplne rozbilo hydrostel na sacom ventile a po vymeme vsetkych hydrostelov, vacky, auto pradie a ide ako gula takze necakaj a skontroluj tie hydra a vacku oplati sa to 😀
vacka bola kontrolovana a je OK. hydrosteli som nekontroloval
auto ma 117000km nechce sa mi verit ze budu zle hydra
vstreky maju dobre hodnoty