fabia sdi - dobijeni

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

Domecek píše:to máš pravdu miloši, já jen že mám zkušenost právě z touto závadou z vícero fabíí a bylo to vždycky čidlo serva tak nevím, musí měřit
co jsem našel super informaci na tomto foru

problém treba hladat už v novom dieli, to mě hodně pomohlo a nakoplo, ale skoro 4O let si dovoluji říct že elektrika je jen o měření, kdo tomu rozumí tak ví

já tomu nerozumím něco nad 12 voltů, můj učitel byl no moc jsem ho nežral a já blbec zakrněl vtěch 12V a chybí to

:(
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Domecek píše:to máš pravdu miloši, já jen že mám zkušenost právě z touto závadou z vícero fabíí a bylo to vždycky čidlo serva tak nevím, musí měřit
samoška že jen blbec bude brát tvoje zkušenosti na lehkou váhu o tom to je o vzdělání o ničem jiném, naučit se můžeš cokoliv,

vzdělání je jen to co v tobě zůstane ;) samoška že i to dnes asi nefachčí vzdělání musí umět pracovat s informacema tak asi informace překročili vzdělání ;)

já jen vždy píšu pokud máš zájem pudem pořád do strmého kopce vrcholu nikdy neosáhnem ;)
pejrak666
Přispěvovatel

Příspěvek od pejrak666 »

dela to pokazdy kdyz je zima, respektive kolem nuly a min, auto mam od rijna a zaclo to delat az ted. ve tme je to videt vic, ale i ve dne kdyz se zamerim je to videt. zkusim co to bude ukazovat rano po startu kdyz to blika, diky zatim za rady a doufam ze prijdu na pricinu.

milos - jo ono to ma el. topeni topi to hned, zkousel sem i vyply topeni, radio, ventilator na nulu a stejne blikalo, i na parkovacky
pejrak666
Přispěvovatel

Příspěvek od pejrak666 »

trosku to ozivim, dneska sem rano pred startem pripojil VAG a koukal na proud serva a kdyz pohasnou svetla, pristrojovka tak to skoci z 5A na 34A, takze to bude tim snimacem co? ze nahodile zapina pumpu. Da se podle VAGu zjistit co tam je za snimac?
x.gon
Přispěvovatel

Příspěvek od x.gon »

Opravdu to dělávají ty snímače úhlu natočení volantu , taky sem jich měnil asi 50 stímto příznakem.
Multivan T5, 2.5tdi 128kw
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
pejrak666
Přispěvovatel

Příspěvek od pejrak666 »

x.gon píše:Opravdu to dělávají ty snímače úhlu natočení volantu , taky sem jich měnil asi 50 stímto příznakem.
a da se poznat pres vag jakej tam je? mam fabku rv 2001, kupoval si novy snimac vzdycky? asi nema smysl shanet pouzitej kdyt to tak odchazi co?
ladiktm
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladiktm »

2001 je senzor TRW stare provedeni
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

dal jsem z vrakecu a jezdí to už 4 roky. Novej stojí docela palici. Je to na tobě. Novej je samozřejmě jistota
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“