NISSAN PRIMERA SR20DI 85kW, r.v. 93

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
brutus
Nováček
Odpovědi: 0

NISSAN PRIMERA SR20DI 85kW, r.v. 93

Příspěvek od brutus »

Zdravím,

mám taký problém a nikto mi nevie povedať, čím to je ...
mal som auto na diagnostike, bolo vadné podávacie palivové čerpadlo, objednali nové v servise, vymenili a odvtedy sa deje toto:
kým pridávam plyn plynule, asi tak do 2200 otáčok, tak je všetko v poriadku , ale keď pridám viac - auto sa začne akokeby dusiť ... a stratí ťah úplne .... takže jazdím max.90 km/hod .... v servise sa k tomu nevedia vyjadriť, diagnostika neukazuje žiadný problém ....

neviete náhodou, čo to môže robiť? dík, za každú radu ...

a ešte cítim v aute benzín ....

(hm)
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Ten ztraceny vykon pri rychlejsim seslapnuti plynu muze byt zpusoben tim : ze muzes mit ucpny palivovy filtr nebo nebo castecne ucpny odpad-odpadni vedbi paliva zpet do nadrze nebo taky muze byt problem v novem podavacim cerpadle(ucpane nebo ma maly vykon) a jako posleni vec muze byt problem i ve vysokotlakem cerpadle.
Co nejde silou jde jeste vetsi silou :) :) :)
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

smoula píše:Ten ztraceny vykon pri rychlejsim seslapnuti plynu muze byt zpusoben tim : ze muzes mit ucpny palivovy filtr nebo nebo castecne ucpny odpad-odpadni vedbi paliva zpet do nadrze nebo taky muze byt problem v novem podavacim cerpadle(ucpane nebo ma maly vykon) a jako posleni vec muze byt problem i ve vysokotlakem cerpadle.

vysokotlaky cerpadlo na benzinovym motoru??? o tom mi neco povez
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

prvne vymen pal. filtr, zkontroluj svicky, pak pripada v uvahu kat,regulator tlaku paliva.
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

projdi si jeste cely vedeni paliva
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

Zkus se podivat na vahu vzduchu je to castej problem,staci vycistit tetrakem a uz zase jezdis (crazy)
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Peete píše:
smoula píše:Ten ztraceny vykon pri rychlejsim seslapnuti plynu muze byt zpusoben tim : ze muzes mit ucpny palivovy filtr nebo nebo castecne ucpny odpad-odpadni vedbi paliva zpet do nadrze nebo taky muze byt problem v novem podavacim cerpadle(ucpane nebo ma maly vykon) a jako posleni vec muze byt problem i ve vysokotlakem cerpadle.

vysokotlaky cerpadlo na benzinovym motoru??? o tom mi neco povez

Ja mam zazito ze kdyz se rekne podavaci cerpadlo tak je to cerpadlo pro dopravu paliva u dieslu k vysokotlacnymu cerpadlu.A u benzinu palivove cerpadlo. V tom pripade to co jsem radil je pro diesly.Sorry
Co nejde silou jde jeste vetsi silou :) :) :)
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

zmeraj si tlak paliva /da sa šikovne vyrobit/ a hned budes vedet na čem si!
Odpovědět

Zpět na „Nissan/Infiniti“