nafta v Oleji ? 2.0 tdi Cega
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nafta v Oleji ? 2.0 tdi Cega
Ahoj mám problém, v motoru mi přibývá olej.v oleji vodu nemám a ve vodě není žádný náznak oleje tak zbývá jedině nafta napadly mě vstřiky mohlo by to tam téct ještě někudy jinudy? Děkuji za odpověd
O1 1.9 TDI ASV.-PP764,VB,IC,12mm,sání ARL,HDS,3xoff,288+256,rs paket, MVOLESSOFT.EX
VW caddy SDI pracant
O3 RS
VW caddy SDI pracant
O3 RS
-
- Aktivista
no jasný výměnu tedy udělám ale co mám dělat s tím že my tam ta nafta leze.amater píše:Mal som na mysli vymenu oleja, nafta zhorsuje mazacie vlastnosti....amater píše:Preto mas olej kontaminovany naftou, odporuca sa vymena
O1 1.9 TDI ASV.-PP764,VB,IC,12mm,sání ARL,HDS,3xoff,288+256,rs paket, MVOLESSOFT.EX
VW caddy SDI pracant
O3 RS
VW caddy SDI pracant
O3 RS
http://www.autorubik.sk/clanky/ako-fung ... castic-dpf
Citaj, napriklad tu.... Ak sa ti to nechce citat cele, tak aspon cast Bezudrzbove systemy... Mas tam napisanu moznu pricinu...
Citaj, napriklad tu.... Ak sa ti to nechce citat cele, tak aspon cast Bezudrzbove systemy... Mas tam napisanu moznu pricinu...
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl že vstřiky budou KO.U tohodle motoru vcelku běžná věc.Minulý týden jsem tu měl RSo a dva vstřiky KO.Dal jsem všechny nový a zase to funguje jak má.Prostě po 200tkm jsou vstřiky na výměnu.Tyhle první CRka trpí na vstřiky. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz