Zrovna nedávno jsme tohle téma probírali, kámoš vyndal u Moto Guzzi ten polocat mezi výfuky, aby si motor oddechl a zlepšil se zvuk. Druhý zas má jen roury na H-D, takže je moto ohlasováno pěkně..Ale je i druhá strana problému, když v klidném zátiší mimo hlavní silnici projede několik takových borců, začínají mít obyvatelé chuť na uzla..Když máme na louce telátko nebo jalovici a borci záměrně projedou vedle a mají prdel, jak zvířata šílí, já to omlouvám, protože to chápu, ale už mi dochází argumenty..Klukům, které se mi podaří potkat /kukla je obdoba zakuklených píčusů, kteří protestují nebo demolují okolí při různých demonstracích, nebo nedej bože dávají bomby/ říkám, klucí neblbněte, vždyť ta zvířata se mohou zbláznit..někomu to dojde, druhý se ušklíbne a o to víc si to užívá...V tom je právě problém, když jsou doma u maminky s holou hubou, jsou to svatouškové, ale nandají si přilbu a narostou jim svaly, ale vlastně je to naopak, stanou se stejně jako např. kůň -zvířata útěkáři..Jsou to vlastně zbabělci..

nepropadat panice...