a dal jsi tam tu kuželku správně?FR4NK!3 píše:jj to sem taky udelal ... povolil sem doraz na plynu a tim sroubem pridaval az sem z koncil na 1100ot/min a už to nejde nicim na cerpadle snizit ... a nechcu tam mit volnobeh 2000ale porad mi nejde do hlavy ze to nekouri ... pred tim nez sem vybrousil tu kuzelku tak to snad hulilo jeste vic nez ted
jak na zlepseni TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Suzuki Hayabusa 127kW
Lancia Delta HPE HF 2,0T 16V 142kW
))
Lancia Thema 2,0T 8V 121kW - EX5
Lancia Dedra 2,0T HF Integrale 4x4 124kW - EX4
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1
Fiat Regata 1,7D -EX 1
jj takovej vocas nejsu ... snad
vytahl sem ju a zjistil ze je excentricka ... tak se nasel z ktere strany je nejvic vybrana (odskocena) a jeste to vybrousil . proste to cerpadlo to porad nejak nedava ... jeste zkusim tu kuzelku vyndat a misto toho tam vrazit sroubovak a projet to jestli bude nejak zmena
až vyděláš tu tyčinku, tak se mrkni dovnitř z které strany je ten kolík a zkus jestli vyjíždí ( zatáhneš za plyn )
Suzuki Hayabusa 127kW
))
Fiat Regata 1,7D -EX 1
Fiat Regata 1,7D -EX 1
tak sem zkoncil s upravama na mym golfu ... skoda ze sem to nedotahl do konce. Zacatek byl slibnej ale soudruzi z NDR zklamali
vratim to zase do "puvodniho stavu" a budu rad kdyz se to nerozsype a jeste nejakou chvilu to bude jezdit ... ted to jede jak z praku ale turbo to nejak nepobralo ... za posledni 2 dny testovani se mi docela zvetsila vule na osce a mirne pousti olej takze uz z toho nebudu nic zdimat ... co bych taky cekal nejspis od puvodniho turba po 220 000km ... tachometrovych
ted momentalne to auto potrebuju takze na neho musim byt hodnej
tot moje zkusenosti.
vratim to zase do "puvodniho stavu" a budu rad kdyz se to nerozsype a jeste nejakou chvilu to bude jezdit ... ted to jede jak z praku ale turbo to nejak nepobralo ... za posledni 2 dny testovani se mi docela zvetsila vule na osce a mirne pousti olej takze uz z toho nebudu nic zdimat ... co bych taky cekal nejspis od puvodniho turba po 220 000km ... tachometrovych nj ja sem byl vzdycky na vsechno hrrrr
z toho turba se da vyzdimat celkem dost ale strasne se tim zkrati zivotnost ... s jinym turbem a s vetsima vstrikama a cerpadlem by to bylo o necem jinym ale to uz je lepsi tam hodit rovnou TDIcko. ja sem chtel zkusit co to da puvodne sem mel predstavu tak o 90 ps ale vykon je strasna droga ... clovek chce vic a vic ... ale stalo to za to
kdybych mel doma jeste jedno turbo tak to neresim ... bud a nebo 
-
Smoke
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
dlouho sem tu nebyl. ale k tomu zvyšování výkonu: kdo se bojí nesmí do lesa. neám náhradní turbo, ani motor, kolik tlačím víte, najeto taky habakuk a ještě to nešetřím.
jo a dobrá zpráva pro ty co mě něco chtěli: tet budu mít týden čas.
jo a dobrá zpráva pro ty co mě něco chtěli: tet budu mít týden čas.
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Zdar chlapi, normalne se stydim ale proste nechapu to s tim obohacovacem.
Byli by ste tak ochotny a mohly mi poslat nakou fotku, nebo ji dat raci sem na forum, protoze to asi taky par lidi nepochopilo. Nevim kde presne to zrbousit. Myslim ze v tom konusu, ale nevim o kolik (pise se tu neco o 0,8 - 1 mm) a jestli celou dokola nebo jen na nejakym miste. Byl bych moc vdecnej. 
Vůbec se toho neboj, ja sem to taky moc nechapal, do te doby, nez sem to rozdelal... nic na tom neni. Nejdriv si procti cely tady to tema... dozvis se tam spoustu cennych informaci i s fotkama. Ta "kuzelka" je excentricka ... takze sem ji odbrousil z te strany, z ktere je nejvic odskocena. Potom pomalu zatahni za plyn a sleduj z ktere strany ti bude vyjizdet takova tycinka. Tu kuzelku tam potom vratis zpet a natocis tou odbrousenou stranou k te tycince. Pak uz jen budes sledovat brykety co se ti budou sypat z vejfuku

Fotky nic moc .. je to foceny mobilem na rychlo tak me nekamenujte

Fotky nic moc .. je to foceny mobilem na rychlo tak me nekamenujte