prevodovka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
prevodovka
Dobrý den, mám dotaz potrebuji vyměnit převodovku kod EGS je to na octavii 81kw AHF. Můžu dát i s jiným kódem.
tak si ji nejdřív najdi a pak napiš, sory ale neznám dobrovolníka co ti bude lustrovat všechny kódy který můžeš použít a že jich je...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
-
- Aktivista
4000,- řadí uplně normálně, není hlučná a olej z ní taky nikde neteče, kolik má najeto nevím ale je mnou vyzkoušená, dám ti klidně čas na vyzkoušení
//jeden mechanik mi ji totiž dal do fabie 1.9tdi ale pak jsem zjistil že je z oktavky a oproti převodovkám co se davali do fábií je krátká tak jsem pak sehnal jinou ale asi rok jsem s ní jezdil a je ok
//jeden mechanik mi ji totiž dal do fabie 1.9tdi ale pak jsem zjistil že je z oktavky a oproti převodovkám co se davali do fábií je krátká tak jsem pak sehnal jinou ale asi rok jsem s ní jezdil a je ok