Demontáž zadních kotoučů Seat Leon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Demontáž zadních kotoučů Seat Leon
Zdravím, mám Seat Leon 1M, 110kw arl, FR 2004 a chtěl jsem se zeptat jak na demontáž zadních kotoučů. Měnil jsem na octavii, na golfu 4 zadni brzdy tam je to v pohodě, ale na mým leonovi jsem si všimnul že mám kotouč jakoby až za nábojem..Musí se kotouč demontovat včetně ložiska? tzn.: povolením středové matice? Nebo to jde klasicky povolením čistě kotouče a poklepáním ho sundat?
Potřebuju totiž vyměnit ABS čidlo, tak potřebuju sundat kotouč abych ho mohl vyklepnout...Děkuji moc.
Potřebuju totiž vyměnit ABS čidlo, tak potřebuju sundat kotouč abych ho mohl vyklepnout...Děkuji moc.
Re: Demontáž zadních kotoučů Seat Leon
to leda bys tam měl nápravu z něčeho jinýho, jinak to musí být stejný...mili000 píše:Zdravím, mám Seat Leon 1M, 110kw arl, FR 2004 a chtěl jsem se zeptat jak na demontáž zadních kotoučů. Měnil jsem na octavii, na golfu 4 zadni brzdy tam je to v pohodě, ale na mým leonovi jsem si všimnul že mám kotouč jakoby až za nábojem..Musí se kotouč demontovat včetně ložiska? tzn.: povolením středové matice? Nebo to jde klasicky povolením čistě kotouče a poklepáním ho sundat?
Mám tak klasickou zadní nápravu jak golf 4, je možný že je to podložka pod kolo, tak nevim jestli do toho mám zkusit klepnout kladivem jestli to odskočí i s kotoučem nebo ne.. Akorád mě to příjde takto divný, chtělo by to aby se přihlásil ten co má origo Leona FR ARL 110 jestli tam má taky podložky na zadních kolech a nebo je to takto originál.
Well, you'll have to deal with it. It depends how much you got on the curtain.
rubber matting | rubber flooring | playground mat | playground tile | weed control fabrics
Otherwise, remember that the same thing happened to one electricians next to the village, he took a powder fire extinguisher - napral him there and was calm for about two years - - then he left bearing on the clutch.
But I do not think this is the right way.Bóďa
rubber matting | rubber flooring | playground mat | playground tile | weed control fabrics
Otherwise, remember that the same thing happened to one electricians next to the village, he took a powder fire extinguisher - napral him there and was calm for about two years - - then he left bearing on the clutch.
But I do not think this is the right way.Bóďa