. Další problémek je s naklápěním světel. Prý mu to prvně začaalo dělat to, že když stál proti vratům tak mu to samovolně chodilo nahoru a dolu. A pak už nešlo vůbec. Teď když točí ovladačem tak nic. Kdyby někdo měl tuto zkušenost tak předem dík. Renault Megan 1,9 Dci rok 2004 Start tlač. a naklápění světe
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Renault Megan 1,9 Dci rok 2004 Start tlač. a naklápění světe
Zdar chlapi neměl jste někdo problém se start tlačítkem
. Přijel chlapík, že mu občas nereaaguje tlaačítko startu. Já to zkoušel a mě to pořád funguje
. Další problémek je s naklápěním světel. Prý mu to prvně začaalo dělat to, že když stál proti vratům tak mu to samovolně chodilo nahoru a dolu. A pak už nešlo vůbec. Teď když točí ovladačem tak nic. Kdyby někdo měl tuto zkušenost tak předem dík. 
. Další problémek je s naklápěním světel. Prý mu to prvně začaalo dělat to, že když stál proti vratům tak mu to samovolně chodilo nahoru a dolu. A pak už nešlo vůbec. Teď když točí ovladačem tak nic. Kdyby někdo měl tuto zkušenost tak předem dík. Tak s tím tlačítkem je to trochu jinak pán je slovák a teď jsem ho ještě jednou vyzpovídal. Tak když jezdí krátké trasy tak OK, ale když jede třeba na slovač tak zastaví a chce zdechout auto tak tlacitko nereaguje a musí nechat třeba půl hodiny běžet než tlačítko začne reagovat.
. Jinak ty motorky sklápění světel jsou oba KO. Tak čekám na nějaké info a děkuji 
. Jinak ty motorky sklápění světel jsou oba KO. Tak čekám na nějaké info a děkuji