prosím o pomoc: ASV zdechlo a nenastartuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tpec
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tpec »

Diky za reakce, saci kos jsem tam daval vycisteny a funkcni, protoze padala nafta. Puvodni mep vykuchany ventilek. Startovat jsem zkousel i na pet lahev s naftou.
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

A ked si tam dal tu flasu na cerpadlo tak si to aj odvzdusnil cez tlakove pripojenia trysiek? Lebo podla toho co pises mas vsetko na aute dobre a auto nejde, takze nieco z toho co mas dobre asi dobre nebude. Mal by si zacat od zaciatku, napr napojit flasu, povolit trysky a tocit. Ked zacne nafta striekat tak trysky pozatahujes a ide.... Najlepsie ked su na to dvaja.... Ked nafta striekat nezacne tak mas problem v cerpadle alebo v elektrike.... A ides dalej....
tpec
Přispěvovatel

Příspěvek od tpec »

Zitra to projdu vsecko jeste jednou. Odvzdusnit jsem predtim zkousel na vystupu z cerpadla. Samozrejme by to bylo lepsi hned u vstriku, ale zadny nesel povolit. Dneska jsem to jeste prostrikal, treba to do zitra povoli, sle kdyby ne, co s tim? Mam se bat zabrat poradne? Nebo za to vzit a doufat ze vse bude ok.
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Potrebuje to len naraz zabrat.... Alebo dobre nasadit kluc, ale kvalitny aby sa nepoddal a klepnut po nom...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“