Autocom

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jinuna
Nováček
Odpovědi: 0

Re: aktivace

Příspěvek od jinuna »

Zaktivoval jsem 2014.3, aktualizoval VCI,potom diag na 2 auta a pak se zapnul antivir,problem s pc a konec. Znova copy na PC,main.exe a aktivacni soubor to asi neaktivuje,píše,že mám zkontrolovat jestli soft podporuje tuto verzi VCI a chyba. Neví někdo co s tím?
weron
Nováček

Příspěvek od weron »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jakou nebo jak kvalitní desku cdp+ mám. Zezadu na obalu je dokonce psané verze s BT ale nedokázal jsem to rozchodit. Ale větší problém, někdy se spojím snad s každým autem, se všemi řj, pak třeba na druhý den nejsem schopný se spojit s ničím. Co může být příčinou? nějaký studeňák? poradíte na co se zaměřit? a poslední věc, naco je ještě to tlačítko mezi sd kartou a konektorem k připojení pc?

Obrázek
Obrázek
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Bt modul tam nemas chyba to je to velke prazdne miesto..
A to tlacidko je prave na nahravanie dat na tu pam kartu ;)
A chybu treba hladat ked sa nevies spojit skus spravit test hw premeraj rele a podobne
Gread
Sběrač informací

Příspěvek od Gread »

ahoj všem potřeboval bych o vás radu ohledně aktualizace firmwaru. Delphi normálně aktivuju všechno funguje když začnu nastavovat hardware tak to kabel i na COMu najde ale napíše to, že je zastaralý a když kliknu na aktualizaci tak to neproběhne a napíše nějaké 3 důvodu kterými to může být ale není kabel mám připojenej k napájení a vše. Tak se chci zeptat jestli jste se s tím setkali

Díky za rady :?
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Chyba HW ak mas starsiu verziu diagnostiky je mozne ze je chip blokovany proti prepisu ;) v tomto pripade sa to da spravit cez programator alebo boot
Gread
Sběrač informací

Příspěvek od Gread »

díky za radu mám new VCI. A jak to mám udělat pres programator nebo boot ?
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

viem ze mas new VCI len starsieho datumu preto je blokovany proti prepisu. boot zavisi od dosky a cez programator jednoducho ale pochybujem ze sa ti v supliku pohadzuje STM 32 programator :D ak chces prepisat napis sz vieme sa dohodnut
tino3
Sběrač informací

Příspěvek od tino3 »

Trocha ozivim starsie vlakno. Dnes som sa nemohol pripojit z mojou CDP+ jednodoskou k Fordu fiesta 2004 1,4tdci k jednotke motora.Z dvojdoskou,ktora ma vymenene diody D701 a D 703 to slo v pohode.Týka sa tento problem z jednodoskou tiez spominaných diod?Treba ich tiez vymenit?
Vsade co som nasiel tak sa pise len o vymene diod na dvojdoske.
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“