Autocom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: aktivace
Zaktivoval jsem 2014.3, aktualizoval VCI,potom diag na 2 auta a pak se zapnul antivir,problem s pc a konec. Znova copy na PC,main.exe a aktivacni soubor to asi neaktivuje,píše,že mám zkontrolovat jestli soft podporuje tuto verzi VCI a chyba. Neví někdo co s tím?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jakou nebo jak kvalitní desku cdp+ mám. Zezadu na obalu je dokonce psané verze s BT ale nedokázal jsem to rozchodit. Ale větší problém, někdy se spojím snad s každým autem, se všemi řj, pak třeba na druhý den nejsem schopný se spojit s ničím. Co může být příčinou? nějaký studeňák? poradíte na co se zaměřit? a poslední věc, naco je ještě to tlačítko mezi sd kartou a konektorem k připojení pc?

ahoj všem potřeboval bych o vás radu ohledně aktualizace firmwaru. Delphi normálně aktivuju všechno funguje když začnu nastavovat hardware tak to kabel i na COMu najde ale napíše to, že je zastaralý a když kliknu na aktualizaci tak to neproběhne a napíše nějaké 3 důvodu kterými to může být ale není kabel mám připojenej k napájení a vše. Tak se chci zeptat jestli jste se s tím setkali
Díky za rady
Díky za rady

Trocha ozivim starsie vlakno. Dnes som sa nemohol pripojit z mojou CDP+ jednodoskou k Fordu fiesta 2004 1,4tdci k jednotke motora.Z dvojdoskou,ktora ma vymenene diody D701 a D 703 to slo v pohode.Týka sa tento problem z jednodoskou tiez spominaných diod?Treba ich tiez vymenit?
Vsade co som nasiel tak sa pise len o vymene diod na dvojdoske.
Vsade co som nasiel tak sa pise len o vymene diod na dvojdoske.