co máte své vozy ve špatném stavu či všelijak upravované.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
číst umím....ale proc si porad beres do pusy upravare a srovnavas je s lidma kteří mají opravdu sve auta ve spatnem stavu?? Jak uz sem psal jednou......upravena auta jsou nekdy v daleko lepsi stavu nez kdejake auto.uiqjirka píše:A koukam, ze i neumis cist + chápat, precti si tu vetu ještě jednou a pomaleji.
Prosim o vysvetleni duvodu (z tveho subjektivniho pohledu) co je za problem v mnou zminovanem, stanici STK neprimo schvalenem filtru, ktery ma za nasledek lepsi emise nezli seriovy saci trakt.uiqjirka píše:A koukam, ze i neumis cist + chápat, precti si tu vetu ještě jednou a pomaleji.
Spatny priklad Andre. Ty automaticky predpokladas, ze kazdy je magor. Je to, jako kdybys chtel zavest povinnost, aby kazdy, kdo ma strelnou zbran, tak by musel mit trezor - pritom staci ze zbrane vzit (vyjma naboju, ktere budou oddelene) dil, ktery zajisti jeji nefunkcnost a tu bezpecne ulozit.Andre píše:Tak určitě tyto problémy důkladná STK nevyřeší, ale bude magor nebezpečnější když bude mít v ruce vzduchovku nebo brokovnici?
Pokud je tady někdo veřejně schopen napsat, že použití sériových brzd při 100-200% navýšení výkonu je vlastně v pořádku, tak je to pro mě o důvod víc proč podpořit zpřísnění na STK.
Jestli umis cist, mam 15 let stary kousek, takze tam asi tezkouiqjirka - tak to jistě uvítáš, až ti nabídne VW restriktor do sání
Argumentace logikou houpacího kone.Kdyz soused nekomu "chcije" na zed, tak ja budu také.Argumentace dítěte.jen mi jde o to, ze je nefer nemit chip, kdyz silnice brazdi stare Avie a Liazky, ktere huli tak, ze se za nimi neda bez potizi jet.
Dříve jsem měl psáno taky max 1,4 ale loni už mám v protokolu max O,9.Poluxtroj píše:... namereno bylo cca 4,8 cili 4nasobek
Tak to je teda slušná hodnota kouřivostiPodle mě by KAT ON znatelně pomohl.Dívám se na moje hodnoty protokolu z emisí loňského roku a hodnota kouřivosti dovolená je 1,40 a naměřená byla 0,15
Jestli nebude náležitě zapsán v TP, tak rozhodně vyhodí.uiqjirka píše: na stk/emisisch te za filtr navíc nevyhodi...
Nevyhodí ani nahodou.Vyhazuje se za chybejici katalyzator, za katalyzator navíc nikoliv a to ani v nemecku na Dekre.Bóďa píše:Jestli nebude náležitě zapsán v TP, tak rozhodně vyhodí.uiqjirka píše: na stk/emisisch te za filtr navíc nevyhodi...
Jinak zase takový ekolog asi nebudeš, když preferuješ stará auta před moderními, která mají mnohem nižší emise...![]()
Tak si nakoupíme třeba Corvette Stingray 7,4 L a bude to v pořádku, ano?