kotouče 288mm vs.280mm
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Naprava byla v OK stavu ani moc nejde o napravu ze je dojebana ale jde o brzdice a o naboje v jakem jsou stavu. Davali jsme i nove loziska a naboje a kotouce a furt se to kroutili dokud jsem tam nedal nove brzdice.
Uz sem daval jedny nove brzdice na octavku ktere se take kroutili a jinak napravu sme nedelali a je to OK uz pres 50tis. Takze zatim to vzdy byly brzdice.
A ty stacene kotouce byly RH. A auto mam v zakladu 66kw zandny chip ani uprava.
Uz sem daval jedny nove brzdice na octavku ktere se take kroutili a jinak napravu sme nedelali a je to OK uz pres 50tis. Takze zatim to vzdy byly brzdice.
A ty stacene kotouce byly RH. A auto mam v zakladu 66kw zandny chip ani uprava.
Tady jsou uplne novy za super cenu. Mozna to nepomuze vsem dat novy ale nekomu urcite kdo uz skusil vsechno az na brzdice.
http://auto.bazos.cz/inzerat/24820260/P ... ctavia.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/24820260/P ... ctavia.php
jdu do toho stočení z 288 na 280.Kotouče budou základní ATE a k nim desky ATE (ty už mají najeto cca 10tis km, tak se jen zarovnají a to bude akorát pro ty silnější kotouče 25mm) Mě se během 40 tis km zkroutily jak TRW, tak originály zb autorizáku. Silentbloky "puky" nové z autorizáku, změřena házivost náboje a stejně žádný výsledek...tohle snad pomůže
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Přispěvovatel
288mm kotouče mám z serie velké sklamani přesne co popisuješ při brždeni se mi třepal volant zvykl jsem si před týdnem jsem vyměnil předni ložiska v kolech a je klid.lukas.novot píše:Mám na o1 těhlice na kotouče 288mm. Při brždění nad 50km/h mi vibruje volant. Mám ještě kotouče 280mm o kterých vím že jsou rovné.
Co se stane když zkusím nahodit kotouče 280mm na místo 288mm? Potřebuji si hlavně ověřit, že je to kotoučema a né poloosou.
Wv golf IV egeneration ASZ+soft TDIfun 122kw@392nm-Prodáno
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm