Stacane kilometre

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bugs.Bunny
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bugs.Bunny »

bobo7 píše:Asi to stejne nezjistis protoze se staci soucasne budik i RJ
Dost často nacházím utočené jen budíky,ale čím dál méně. :)
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

zas tak pravdu nemáš,některé jednotky v sobě km nemají.
A co když někdo nemá chytrý soft o kterem psal fireblademan a smotá jen budíky.Zakazník je spokojen ,protože vidí display.Ale je to dost nepravděpodobné ;)
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
djvoloda
Přispěvovatel

RE:

Příspěvek od djvoloda »

Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
fireblademan
Přispěvovatel

Re: RE:

Příspěvek od fireblademan »

djvoloda píše:Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
Hex can kabelem jde stav zjistit,přepsat už ne,,na to potřebuješ ty kabely co jsem psal,nebo podobné
Klokan
Sběrač informací

Příspěvek od Klokan »

fireblademan píše:
djvoloda píše:Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
Hex can kabelem jde stav zjistit,přepsat už ne,,na to potřebuješ ty kabely co jsem psal,nebo podobné
A ani tema nepujde RJ motoru...
fireblademan
Přispěvovatel

Příspěvek od fireblademan »

Klokan píše:
fireblademan píše:
A ani tema nepujde RJ motoru...
Tímhle samozřejmě pujde,,jak jsem psal
http://www.cardiag.cz/tachometry-airbag ... c15-2.html
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

hmmm km nejsou ulozeny jen v rj motoru....jsou i v jinych jednotkach ;) a kdyz ne km tak motohodiny urcite a pak neni problem si to prepocitat....neni to sice tak presny ale urcitej obraz to poskytne
djvoloda
Přispěvovatel

Příspěvek od djvoloda »

Takze zas sa vraciam k tejto teme. Dnes som dostal kabel VagTacho 1.7 a potreboval by som poradit ako zistim stacane KM v budikoch a v riadjacej jednotke. A este jeden problem aku ECU mam vybrat ak ja mam V07 a v ponuke ju nemam, vybral som inu a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny.
Octavia Elegance 2003 1,9 TDI 81kw, ASV
Vopi
Přispěvovatel

Příspěvek od Vopi »

djvoloda píše:Takze zas sa vraciam k tejto teme. Dnes som dostal kabel VagTacho 1.7 a potreboval by som poradit ako zistim stacane KM v budikoch a v riadjacej jednotke. A este jeden problem aku ECU mam vybrat ak ja mam V07 a v ponuke ju nemam, vybral som inu a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny.

S vagtachem se dostanes pouze do budiku, tzn. do eeprom jednotky EDC15 se nedostanes ! zda byly stacene ci nebyly timto kabelem nezjistis - na cteni km z EDC15ky je nejpohodlnější Hex-can kabel a verze vagcomu 607 a vyssi - pag treba pomoci EDC15 eepromtool ci Vag eeprom commander ...

pokud nevis jakou jednotku zvolit, tak dej nejdrive funkci připojit neznámý tach. on napíše jeho typ ! pak se odpoj a vyber uz ten konkretni - v tvém případě to bude VDO new a pak dej připojit ECU (Connect ECU) a čekej na spojení - někdy je potřeba připojení opakovat více krat, než se to spoji. Ale co ja vím tak s V07 jsou trochu problemy - teda pokud si to nepletu s něčím jiným (je to možné)

hodně štěstí
djvoloda
Přispěvovatel

Příspěvek od djvoloda »

Vopi píše:
djvoloda píše:Takze zas sa vraciam k tejto teme. Dnes som dostal kabel VagTacho 1.7 a potreboval by som poradit ako zistim stacane KM v budikoch a v riadjacej jednotke. A este jeden problem aku ECU mam vybrat ak ja mam V07 a v ponuke ju nemam, vybral som inu a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny.

pokud nevis jakou jednotku zvolit, tak dej nejdrive funkci připojit neznámý tach. on napíše jeho typ ! pak se odpoj a vyber uz ten konkretni - v tvém případě to bude VDO new a pak dej připojit ECU (Connect ECU) a čekej na spojení - někdy je potřeba připojení opakovat více krat, než se to spoji. Ale co ja vím tak s V07 jsou trochu problemy - teda pokud si to nepletu s něčím jiným (je to možné)

hodně štěstí

robil som to ako pises dal som NEW a rozsvietila ca cela pristrojovka a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny a nepripojilo ma. Asi sa nemilis asi to bude broblemove, a co ted s tym? A teraz som uplne mimo kazdy mi vravel ze cez vag-com nejde zystit stacane KM ale len cez vagtacho!!! a teraz je to naopak? nechapem
mario313
Přispěvovatel

Příspěvek od mario313 »

Ak mas VagTacho 1.7, tak mas klon. :D Posledna verzia sw je teraz 2.2 a ta nema problemy s V07. ;)
djvoloda
Přispěvovatel

Příspěvek od djvoloda »

mario313 píše:Ak mas VagTacho 1.7, tak mas klon. :D Posledna verzia sw je teraz 2.2 a ta nema problemy s V07. ;)
Takze mi to nepojde?
djvoloda
Přispěvovatel

Příspěvek od djvoloda »

Uz to ide a aj bratovi na golfe IV a on ma V11 problem bol v tom ze som mal zapnute radio, skusal som zmenit a hnet aj vratit na povodnu hodnotu stavu tahometra a bezproblemov. Otazka znie ako zystim ci boli stacane Kilometre? a aky este program mozem pouzivat na tomto kable VagTacho? Dikes
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

ty jsi to nepochopil ty mužeš akorat tak zjistit jestli jsou km změněné na všech místech kde se ukládají .Jestli ano tak už nezjistíš jestli byli stočené.

nic jinýho než vag-tacho
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
djvoloda
Přispěvovatel

Příspěvek od djvoloda »

maniacdewil píše:ty jsi to nepochopil ty mužeš akorat tak zjistit jestli jsou km změněné na všech místech kde se ukládají .Jestli ano tak už nezjistíš jestli byli stočené.

Mozes to napisat inac nejak som ta dobre nepochopil
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“