Golf 4 1.9 tdi PD 85kw 6kvalt. , spadnutý výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Golf 4 1.9 tdi PD 85kw 6kvalt. , spadnutý výkon
ZDravím , mám problem s motorom golf 4 85kw pd tdi 6kvalt. ide o to že mi vypínalo v 130kmh turbo do nudzoveho režimu, ale teraz už absolutne nejde ide v nudzovom režime od spodu vobec netaha stlačím podlahu a čakám kým sa auto rozbehne až od krutiaku trochu ináč slabota , čo to môže byť? váha vzduchu podtlak? , hadičky som kontroloval a od cca 3000 otráčok dymí na čierno..Dakujem za rady.
-
- Nováček
Re: Golf 4 1.9 tdi PD 85kw 6kvalt. , spadnutý výkon
V první řadě udělěj diagnn ..kouření muže dělat egr nebo váha vzduchu..Jinak nouzák.. kontrola komplet podtlaků..dále.. podtlaková doza na turbu .. mrkni zda neni prasklá membrana.. nebo neni přirezlá hřídelka..Dále chod lopatek..musejí chodit navolno v plném rozsahu..v neposlední řadě N75 ventil..bud si někde puč..nebo preventivně nový..Předpokládám že stav turba je jinak ok.ivan_bujnak píše:ZDravím , mám problem s motorom golf 4 85kw pd tdi 6kvalt. ide o to že mi vypínalo v 130kmh turbo do nudzoveho režimu, ale teraz už absolutne nejde ide v nudzovom režime od spodu vobec netaha stlačím podlahu a čakám kým sa auto rozbehne až od krutiaku trochu ináč slabota , čo to môže byť? váha vzduchu podtlak? , hadičky som kontroloval a od cca 3000 otráčok dymí na čierno..Dakujem za rady.
sono sempre moderato critico!