Sahara TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Maniacz
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Sahara TDI

Příspěvek od Maniacz »

Ahoj všichni, mám takový problém, Ibiza 6L TDI 96kw s klimatronikem, dva ventilatory na chladici, na klimu mi běží přerušovaně oba dva, na teplotu motoru se jim nechce, auto jsem zahřál na 100 stupnu a stejne se neseply, pojistky zkontrolovaný, zkousel jsem odpojit cidlo na chladici, na stekru jsem zkousel klemovat, jeden pin by mel byt kostra, pri proklemovani kostry a jednoho pinu se rozbehnou oba, asi na druhy stupen, stejne otacky jak pri klime, pri proklemovani kostry a druhého pinu slyším jak cvaká v jednotce dochlazování a nic se nedeje... kde může být chyba? zdá se mi že nefrčí první stupen sahar... ale proc? nekdo schéma svorkovnic ventilátoru? (3pin), uz nevim ceho se chytit, jo a jinak pres test akcnich clenu v motorvce cvaka rele pod volantem a vetraky nebezi, dekuji za rady
ASZ- VB, FMIC, kat off, egr off, mod by TDIFUN
Maniacz
Sběrač informací

Příspěvek od Maniacz »

Nikdo zadny napad? Uz nevim co nebo jak dal... dekuji
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

někdy bývají přepálené předřadné odpory právě pro ten první stupeň
zjistíš to jednoduše - konektor větráku - jeden drát je kostra (většinou hnědý) , druhý a třetí proti ní musí jít propísknout.. pokud ne, je to jasné a sháníš jiné větráky...
Maniacz
Sběrač informací

Příspěvek od Maniacz »

Takze na jednom vetraku je kostra, ta s jednim pinem (druha rychlost) piska na zkousecce, treti pin nic, asi ten predradny rezistor, druhy vetrak, ten mensi, jeden pin proti kostre piska, druhej nepiska ale ukazuje 2000ohmu... takze je dobry? proc teda nebezi? nebo kdyz nejde jeden nejde ani druhy? nechapu to
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“