Kam jste "utekli" z Passata?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
alni
Přispěvovatel
Příspěvky: 548
Registrován: 20 lis 2013, 23:08

Příspěvek od alni »

áále, verím tomu že to Bimbo nechcel uraziiť, sám sa neurazil a nemyslel to v zlom(čo aj viackrát zdôrazdňoval..)len narážal na opakujúce sa, až moc jednostranné príspevky,
aj keď sú tam aj velmi racionálne, zmysluplné vety, častokrát až povznášajúce sa nad materializmus, ale zas aj kopa... povedzme tak že čierno/bielých názorov

ináč čo som videl/asistoval pri opravách fiatov(ale zas moc toho nebolo..), tak skoro vždy to bolo značne komplikovanejšie ako napr. na mojej O1, napr. aj k spomýnanému spojkovému valcu(na TD) bol značne horší prístup, a nezabudnem na kamoša ako nadával pri úplnej banalite ako je výmena žhavičiek na JTD takže troška nechápem o akej jednoduchosti je reč, no nič, vela som toho nezažil, tak možná máme proste iné skúsenosti..
pre úpnosť, nechválim vôbec koncern, len nechápem porovnávanie výrobcov podla áut úplne inej generácie
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Samozřejmě každý má jiné zkušenosti, už jako kluk měli třeba doma nějaký typ vozu, nebo jej naštvalo jedno auto zrovna té a té značky. U mě to vznikalo od mládí a samozřejmě tehdy byl poměrně úzký výběr. Takže každý je svým způsobem zaujatý a každá liška si svůj kožich chválí. Ale jelikož jsem dělal všehochuť značek, určité hledisko zůstalo a když se tomu přidá třeba fanouškovství v mládí v Rally a ostatních automobilních závodů mnohé to napoví..Nadávat na značku, která mnohdy udávala ton/a často vyhrávala mistrovství světa/ a ukazovala trend, kam se bude ubírat technika je také hledisko, které u mne osobně hraje roli...Někdo nesnáší Fordy a přitom třeba Fokus mnohým firmám ujel, že jen čuměli./já Forda také nemusím/. Že Němci byla výborná volba pro naši Škodu je nesporné a já osobně , což může znít paradoxně na um Němců nedám dopustit a naše česko-německé konstruktérské spojení nese dobré ovoce..Ale každý inklinuje k něčemu, např. zmińované JTD je daleko před koncernem, a že jdou blbě vyndat žh. svíčky, to je dnes norma, ale těžko lze posuzovat demontáž svíček u 8 ventilu a 16 ventilu..A mimochodem, když je nevyměníš a motor nebude před smrtí, budeš jezdit dál, a je zde krásně vidět, jak často se u koncernu žhavičky řeší,když to nechytá a přitom motor v kondici je v 80% případů vůbec nepotřebuje..Ale to je názor na názor, mě prostě italská auta vyhovují a něco mi na rozdíl od koncernových aut říkají...Ale vůbec netvrdím, že mám pravdu, je docela dobře možné, že melu kraviny..Ale jsou to moje kraviny a to co si třeba myslí většinová populace je mi prostě ukradené... (LOL)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
WOB
Aktivista
Příspěvky: 1727
Registrován: 02 úno 2015, 12:59

Příspěvek od WOB »

se vším s tebou souhlasím ale s tímto:
Biimbo píše:Chtělo by to jako třeba na audiklubu moderátory kteří to čistí a hlídají.
teda ne, všude se z toho stane sračka kdy má pravdu jen moderátor, napoleonský syndrom a forum začne umírat.
Navíc není potřeba on ti to zachvilku babiš scenzůruje sám.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Bimbo....
Chtělo by to jako třeba na audiklubu moderátory kteří to čistí a hlídají.[/quote]

Docela jsi mne zklamal, máš myšlení minulého režimu. Ten kdo nám nekonvenuje , toho odstavíme nebo skřípneme./kdo není s námi jde proti nám/.. Neboj už máš kámoše, kteří internet upraví k obrazu svému...Vůbec hochu netušíš, co tohle čítá přesně jako mnoho jiných věcí v životě včetně aut.. :(
nepropadat panice...
lt.kubosh
Aktivista
Příspěvky: 2052
Registrován: 23 led 2006, 19:23

Příspěvek od lt.kubosh »

Jsem rád, že tu jsou ještě lidé, kteří uznávají Voltairův názor:

S vašimi názory nesouhlasím, ale do smrti budu hájit vaše právo je říkat.

Děkuji, dnes mi to vylepšilo den.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Uživatelský avatar
alni
Přispěvovatel
Příspěvky: 548
Registrován: 20 lis 2013, 23:08

Příspěvek od alni »

[quote="jericho-3"Docela jsi mne zklamal, máš myšlení minulého režimu. Ten kdo nám nekonvenuje , toho odstavíme nebo skřípneme./kdo není s námi jde proti nám/.. Neboj už máš kámoše, kteří internet upraví k obrazu svému...Vůbec hochu netušíš, co tohle čítá přesně jako mnoho jiných věcí v životě včetně aut.. :([/quote]
práve na toto som narážal, zasa tie isté dogmy dookola, komuisti sú jediný prevádzkovatelia cenzúry?? je to tu aj teraz, či hoci aj v USA ktorá tak hlása slobodu slova je snáď silnejšie cenzúrovanie ako tu za soc.
bez urážky, ale práve ty si ten ktorý "kdo není s námi jde proti nám" -nikdy(všetko som tu samozrejme načítal..), alebo takmer nikdy nevidím že by niekto iný písal o čistom zlu jedného a svätosti druhého(takmer vždy, každý iný pripúšta chiby na obidvoch stranách) okrem teba a ktomu sa nepáči tebou zbožňovaná strana je v momente za zaritého koncernistu/ rudú sviňu /rusofila...

nemyslím to v zlom, lebo v určitích veciach s tebou súhlasím, ale väčšina sa aspoň troška súdnemu človeku blbo číta.. vlastne, povedz si čo chceš, len nie stále to isté dookola -z čoho to pramení bude zbitočné rozpisovať, len tolko že to že ťa kopla do riti lavá topánka, neznamená že by to isté neurobila aj pravá(či už robí, len máš tále pred sebou tie staré kopanice)



ináč ano, JTD je novšia generácia ako staré TDI, spomenul som ho len preto že r.v. môjho a jeho bol rovnaký. Reč bola o jednoduchosti, vlastne jedna vec ma napadá k čomu bol lepší prístu na fiate ako u na mojom bol termostat(ale na druhej strane stál asi 5x tolko..), ale napr. zámky dverý boli spolahlivejšie.
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

:D To je ono, přesně jsi to napsal, když budu sdílet vaše "rudéˇ" názory a budu uvařenej z koncernových vozů bude všechno v pořádku...Ano, nedali mi jako malému klukovi pionýrský šátek, a nechápali proč nechci o SSM ani slyšet ...Podobná slova slyším celý život..A dobře se to poznalo, když začal troll jeho ruskou propagandu, až na vyjímky nikomu z vás to nevadilo, jakým způsobem nadával nejen nám všem, ale lidem, kteří na rozdíl od připosraných Čechů, bojovali proti zlu a mnozí zemřeli na válečných frontách..Byli jste spokojeni, ale když jsem začal protestovat a uvádět věci na pravou míru, začaly připomínky, pořád říkáš , rudá pakáž, co na to admin, proč s tím něco neudělá, atd. atd. Rudí nevzdělanci najednou prozřeli a chtějí nápravu, aby troll mohl nerušeně urážet vše svaté..Nikdo nemusí řešit rudou pakáž, když nevystrkuje rohy z podzemí...Samozřejmě dnes je moda nadávat na Ameriku, každý nevzdělaný hlupáček se skořápkou na prdeli má jasno.. Sice ještě neví, zda jeho dívka/jestli nějakou má/ má frajtra nahoře nebo dole, ale v politice stojí pevně na správné straně./Ať je to rudá nebo černá, popřípadě hnědá/. Dobře je znám ze svého mládí, Viděl jsem také zmanipulovanou mládež v TV s rudými knížkami v rukou nad hlavou v roce 1968 a jejich kulturní revoluci v Číně , která přinesla nezměrné utrpení, násilí a chaos. Rodiče se báli vlastních dětí, ti je šikanovali a také zabíjeli..Dokonce byli tak šílení, že v provincii Kuang-si byl masový kanibalismus "nepřátel lidu" a soudruzi požírali kontrarevoluční živly a bylo to nazváno extrémní formou třídního boje...A jejich otcové a autoři tohoto svinstva nás budou dnes učit, jak prohlásil buran na hradě, kterého máte tak rádi...Takže já jsem si hloupého a zneužitého mládí užil dost o dospělé zdegenerované generaci nemluvě...Jen mne dnes zaráží, že přes možnosti dnešního informování o čemkoli je to vůbec možné.. Platí tady zásada, že dobré bydlo člověka utahá a je dobré jej srazit do sraček aby mu to došlo..Takže milujte se a množte se a podejte petici na hlavní nádraží , ať máte klid na práci bez narušování kohokoliv, kdo má jiný názor.. :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
WOB
Aktivista
Příspěvky: 1727
Registrován: 02 úno 2015, 12:59

Příspěvek od WOB »

TAK A MÁTE TO! Když jste měli možnost DEFENESTROVAT tu verbež, tak jste se nato VYSRALI :!: Tak a teď to tady máte! Tak si to můžete vyžrat:
Úplně nové motory budou nasazeny v průběhu příštích několika let k většině modelů Mercedesu. Naftové agregáty budou nové všechny a benzíňáky dostanou filtry pevných částic.
A DOPIČE! (hm)
Univerzální naftový motor
Objem válce 487,5 cm³ bude základem pro další generaci modulárních naftových jednotek. Prostě co dieselagregát, to stejné písty, ojnice, vstřikování. Jen počet válců, vačky, klikovka a elektronika se budou měnit.
Uživatelský avatar
alni
Přispěvovatel
Příspěvky: 548
Registrován: 20 lis 2013, 23:08

Příspěvek od alni »

no tak som rád že si medzi nami zarytými, slepými, hovadami aspoň ty, že nám pomôžeš otvoriť oči so svojou úplnou nezaujatosťou, nás -ktorý sa klaňajú jednej strane nie ako ty, kto súdi každého spravodlivo bez predsudkov a bez toho aby ich popisoval ako radikálov už len za to že s tebou v niečom nesúhlasia ;)

len jedna otázka, prečítal si to po sebe a zamyslel sa nad tým čo si napísal?
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
Uživatelský avatar
WOB
Aktivista
Příspěvky: 1727
Registrován: 02 úno 2015, 12:59

Příspěvek od WOB »

Míšánek
Přispěvovatel
Příspěvky: 683
Registrován: 15 úno 2010, 16:46
Bydliště: Uherský Brod

Příspěvek od Míšánek »

hoši sorry, ale vám už tady fakt asi solidně mrdá (hm) Tohle téma je o tom, do čeho kdo šel po Passatu a vy sem zase naserete tu debilní politiku (offtopic) Proberte se a běžte ty vaše sračky řešit na diskuzní forum novinky.cz ;)

Tohle už se vážně nedá (wallbash)
Domecek
Aktivista
Příspěvky: 1162
Registrován: 23 úno 2014, 19:45
Bydliště: kousek od prahy

Příspěvek od Domecek »

máš pravdu, koho budeš volit (noteeth)
Uživatelský avatar
ROMEK
Aktivista
Příspěvky: 5465
Registrován: 03 dub 2006, 19:53
Odpovědi: 1
Bydliště: SK Záhorie

Příspěvek od ROMEK »

Domecek píše:máš pravdu, koho budeš volit (noteeth)
komunistov ale neviem v ktorej strane (rofl)
Honda CR-V, Peugeot Partner, Škoda 1000MB DELUXE
Uživatelský avatar
alni
Přispěvovatel
Příspěvky: 548
Registrován: 20 lis 2013, 23:08

Příspěvek od alni »

Míšánek píše:hoši sorry, ale vám už tady fakt asi solidně mrdá (hm) Tohle téma je o tom, do čeho kdo šel po Passatu a vy sem zase naserete tu debilní politiku (offtopic) Proberte se a běžte ty vaše sračky řešit na diskuzní forum novinky.cz ;)

Tohle už se vážně nedá (wallbash)
neviem ako ostatný, ale osobne som nepísal o politike, fiat/vw a pod.. vlastne písal, ale nie to bol môj zámer /ciel diskusie
a prvej vete protirečiť neviem ;)
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Míšánek píše:hoši sorry, ale vám už tady fakt asi solidně mrdá (hm) Tohle téma je o tom, do čeho kdo šel po Passatu a vy sem zase naserete tu debilní politiku (offtopic) Proberte se a běžte ty vaše sračky řešit na diskuzní forum novinky.cz ;)

Tohle už se vážně nedá (wallbash)
Taky mi to zarazilo, já jen špitl že mám Fiata a už jsme v tom byli..Bohužel. :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“