Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
batoo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od batoo »

Pája 19 píše:Taky bych řek, že dvouhmota odchází spíš při přenosu maximálního výkonu, než při čemkoli jiném. Volnoběh, nebo trápení motoru v nízkejch na to až takovej vliv nemá. Jezdí mi tu borec okolo 1500 ot/min, 300 tkm a furt má původní dvouhmotu 228mm. Načipuješ nebo taháš vlek a jde to srát. Mě na služebáku, co tahal velkej těžkej vlek, hlavně po dálnicích s plnym plynem, dvouhmota začla rachtat už v 80ti tkm.
Souhlas a když se to vymění za jednohmotu tak to byly hrozný vibrace.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Foreste, nech matku matkou, nebo se podívám do očí tobě a natáhnu ti hubu na židli. Jseš prostě hlupák vyrostlý v tatínkově firmě..Kdo má co za stroje mne nezajímá co se týká charakteru dotyčného majitele. Znáte automobilní sbírky největších tyranů a despotů? To že někdo má rád techniku jako já neznamená nic. Já mám jiný názor, Libor Hanzal také, já měl jiný vývoj a zkušenosti, on měl jiný vývoj a zkušenosti, tak o co jde?Koukám že jeden názor z hradu nabo Kremlu vám úplně stačí, tak se s ním mazlete a užívejte si..Lidem vašeho typu je historie ukradená, jste nepoučitelní, tak doufám, až dostanete od života přes čumák, že vám možná něco dojde. Pořád vidím ty rozčarované komouše jak pobíhali v srpnu 1968 a křičeli- JAK NÁM TO SOUDRUZI MOHLI UDĚLAT? Nebo TI ZKURVENÍ RUSOVÉ...A za pár měsíců zase otočili, když dostali strach, že je odstrčí od koryta..Bylo mi 14 let a dobře jsem poznal, co je to vlastně za blbce..A jak mi říkal jeden dovozce a prodejce aut- KAŽDÉ RÁNO SE RODÍ JEDEN BLBEC A TOMU NĚJAKÉ AUTO PRODÁM..Tak si vemte, kolik jich asi musí mezi námi být... :(
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Od zakomplexovaneho a omezeneho ztroskotance, ktery neumi ani cesky (napr. stale ses nenaucil psat "ú" tam, kde ma byt a pouzivas vyraz "jseš", coz je pokus o "spisovnejsi" cestinu nezli je aneb bastard mezi "jsi" a "seš") to sedi.
jericho-3 píše:Copak soudruzi, fakta došla? Když nejste na učení, tak jste aspoň na kvičení?
To od cloveka tveho vzdelani kvicici na vysokoskolaky vylozene sedi. A to je presne tvuj problem Jericho - nejsi schopen konstruktivni diskuze zalezene na faktech a argumentech. Jen meles to, co ti sdelili v ceskych mediich, protoze jak vyplynulo tak neumis cizi jazyky a nejsi schopen si fakta overit ze zahranicnich zdroju.

Me se hrozne libi, jak ty, primy potomek "rudocha", stranickeho pohlavara tady brojis proti tomu, diky cemu jsi vyrostl a vystudoval ... jejda, promin, moje chyba - vlastne ty jsi ani toho nevyuzil, protoze vsichni potomci straniku, kdyz byla moznost, tak byli nekam nastrceni na skoly a nasledne obsazeni na co nejvyssi posty a jenom opravdu neschopni jedinci skoncili spatne ... coz muze byt zdrojem tveho poznani, zakomplexovani, zapsknuti a zatrpklosti.

Ja plne chapu, ze tebe hrozne stve, ze jsem mel zjevne lepsiho otce nezli ty, protoze i bez stranicke prislusnosti dokazal hodne a nasledne nam to predaval a vyuzil techto schopnosti a zkusenosti i po "revoluci" (jen hlupak si mysli, ze to byla revoluce), nicmene to nemuzes davat za vinu me, sobe, svemu ani memu otci ... ale utesim te: rodice si clovek nevybira a ja mel proste "jenom" stesti (ikdyz na druhou stranu, narodit se do rodiny stranika mohlo byt za pusobeni minuleho rezimu take znacna klika).

Nicmene, Jericho, tento "boj" jsi (nejen) se mnou prohral jiz davno a doby, kdy jsem byl ochoten s tebou vest jednostrannou (chapej pouze z me strany) konstruktivni diskuzi jsou pryc. Zajiste sis vsiml, ze te ignoruji. Nyni jsem reagoval jen abych podporil Libora, ktereho si vazim, ma moji uctu a ziskal si muj respekt.

Jen pro nazornost, abys mel porovnani co vybudoval (a neustale vylepsuje) v potu, krvi a odrikani Libor v porovnani s tvoji "dilnickou" (klikni na obrazek pro zvetseni):
Obrázek

PS: matku nechavam matkou a nikterak jsem se jeji cti/pamatky nedotkl a to, ze jsem ji zminil jsem ji nikterak nepohanil takze v tomto smeru kvicis (tvymi slovy) absolutne zbytecne a vyhruzky tykajici se nasili dokresluji pouze tvuj posramoceny charakter

PSS: verim, ze nebude treba cokoli jineho dodavat a pevne doufam, ze nebudu nucen na tve kviceni reagovat a utracet tak zbytecne svuj drahocenny cas
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Pánové toto už tak trošku přeháníte oba dva.

Běžte si to vyřešit do hospody k pivu.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Foreste, jen jsi potvrdil, co jsem napsal.Jsi mimo mísu jako vždy, máš v hlavě guláš a jestli někdo prohrál, jsi ty, už když jsi poprvé otevřel oči..Utěšuj se svou vysokou školou, možná jsi vyhrál i nějakou matematickou olympiádu, ale co je to platné....Jsi to, co jsi.. :)
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Mě se líbí jak ty umíš každýho akorád ponižovat a podceňovat a sám jsi největší borec.
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

Myslím, že bude nejlepší, když admin tohle téma minimálně zamkne, nebo radši rovnou smaže. Osobní útoky jsou na nic a nikdy se s nima nic nevyřešilo.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

fekálek píše:Mě se líbí jak ty umíš každýho akorád ponižovat a podceňovat a sám jsi největší borec.
A v čem? Přečti si jak mluviš ty. Položil jsem ti pár otázek, aby se ukázalo, který názor má pevné základy a není jen nápad nebo kecy z doslechu., Ani jednou jsi neodpověděl, jen jsi mi nadával. Dokonce kvůli mému jinému názoru je tady tohle téma. Nejste schopni argumentovat, tak se uchylujete k argumentům typu ztráty času, protože nic jiného neumíte. Máte návyky z minulosti a informace od Moskalů, které považujete za ty správné..Mě to je fuk, stejně jako když to tady někdo uzavře. Politika je politika, je tady na to téma, ale do konstrukce strojů to netahám. Už i milovaný Fiat to kvůli mě odsral.Samozřejmě se vyznačujete i tím, že nemáte smysl pro humor a nadsázku, stejně jako kdysi vaši předchůdci...Nikdo není borec, já už vůbec ne, ale jsou věci, které člověk nemůže přejít , protože mlčení je souhlas..Naši předci kolikrát mlčeli a díky jim se houpali na šibenici nevinní lidé, včetně žen..Ale to vám jednomu jako druhému nevadí, to množství nespravedlnosti, lhaní , mučení a vražd. A pak se všichni divíme, že nějaký kripl napadne těhotnou ženu a nikdo jí nepomůže. Všichni včetně chlapů čumí jinam a dělají že nic nevidí a že se jich to netýká...To je důsledek rudé výchovy v minulosti /do ničeho se nepleť/, vrozené české zbabělosti a lhostejnosti. Ale hlavně teploučko a co je mi do toho, ne? Přeci nepůjdu do konfliktu a dostanu facku? Ale v posilovně a na tetáži ukážu, co jsem za chlapa...Fuj
P.S. omlouvám se chlapům, kteří si tohle oslovení zaslouží..
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Jericho toto téma není o konstrukci strojů a tvého Fiata. Založil jsem je abych udělal reklamu tvé dílně a genialitě.

Třeba. Jericho si vyrobil tak silnou zdviž, že je schopna zatlačit sama sebe do země.
Vidíš , mám smysl pro humor.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Aspoň někdo, jeden pravý genius mi tady ukazuje nějakou dílnu a poukazuje na to, jaký jsem chudák, když jsem popisoval jak jsem řešil rychlé postavení jednoduché díly za pár šupů. Musím se pousmát, co lidé řeší..Mám mu vysvětlovat, že na zahradě , co ji mám, je stavební uzávěra, takže to musí být jednoduchá konstrukce bez základů na pilotech? Mám mu vysvětlovat, že na to ani nemám stavební povolení, protože je větší, než je povoleno? Nemá to cenu, jsou lidé, kteří mají představu z minulého století, že ti, kteří nechtějí s nimi budovat ráj pro všechny touží po tom žít v USA..Někdy člověka přechází i humor, protože nechápe, jak vůbec někdo tohle může řešit. Je to známka a je to vidět i ve zprávách, jak vlastně řešíme jen samé píčov.ny..Takže jdu dát vodu koňovi/klisně/, krávě Jersey a možná i kozám. Cestou přileji psům, husy ji tam mají a holubi se napijí u slepic , kterým dá žena...Papoušci dostanou ráno a kajmanka si zase něco jistě čapne v jezírku..To je život a ne fňuky o tom, že mám malý bazén a došly prachy na dovolenou na Bahamách, což řeší mnoho čecháčků a mají zato, že když to nebude, nastane konec světa... :)
Takže Libore, ať ti šlape technika jak má...
nepropadat panice...
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Kajmanka supi a nebo kajmanka drava? U ty druhy bych se bal k tomu jezirku priblizit. Sami mame 10kg kajmanku dravou a jako velkej respect (divim se ze v tom jezirku jeste neco mas :D)
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

To máte fakt kajmanky v jezírku na zahradě? :o A co přes zimu, kam je dáváte? A jak jim zabráníte aby nevzaly čáru?
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Jericho ne že bych tě chtěl poučovat, ale bylo by rozumné odstranit tvůj poslední příspěvek. Zlí a závistivci ti mohou způsobit potíže na základě informací cos napsal.
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Všude je zlá nenávistná zavistivá rudá pakáž, která jen kouká jak nakrást na bezén auťák a pořádnou dovolenou, jen jericho je uplně normální slušný občan (crazy)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Libor Hanzal píše:Jericho ne že bych tě chtěl poučovat, ale bylo by rozumné odstranit tvůj poslední příspěvek. Zlí a závistivci ti mohou způsobit potíže na základě informací cos napsal.
Chuck Norris, resp. Jericho potvrzeni nepotrebuje, Jericho svoji nezvratnou a pravdivou argumentaci donuti kontrolni uredniky aby nejenze stahli pripadne obvineni, ale dokonce se mu omluvili a zaplatili mu odskodne.

Obrázek
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“