odborníků se na tom vystřídalo dost, jestli znáte odvažlivce co si chce s tímhle vyhrát a má spoustu volného času, zítra sedám do auta a přivezu kamkoliv
Start naftového motoru přídavným vstřikováním paliva
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- mistrkutil
- Přispěvovatel
Ahoj vespolek, no koukám co rada to pravda jen vytesat do kamene, motor byl nastavený už několikrát, i rozvody se dělaly,všude 0, předvstřik 180° ,
odborníků se na tom vystřídalo dost, jestli znáte odvažlivce co si chce s tímhle vyhrát a má spoustu volného času, zítra sedám do auta a přivezu kamkoliv
stejně jsem potřeboval i vyměnit spojku, dvouhmota je na rozpadnutí. 
T4+B5,5
- mistrkutil
- Přispěvovatel
Zlatá slova, bohužel když se to řekne majiteli, tak prohlásí, ale vždyť to předtím jelo normálně..
Na což není snadná odpověď. Já jim vždy říkám, byl jsem včera s jedním na pivě a dneska je mrtvej...Některým to dojde, jiní si myslí, že jsem utekl chocholouškovi ze separace....Ale po profesionální opravě hlavy je majitel překvapen, jak motor ztichnul a jak chytá na otočení...Bohužel hned ho přejde radost z opravy, když je mu vystaven účet.../něco drmolí mezi zuby o zlodějích/
Na což není snadná odpověď. Já jim vždy říkám, byl jsem včera s jedním na pivě a dneska je mrtvej...Některým to dojde, jiní si myslí, že jsem utekl chocholouškovi ze separace....Ale po profesionální opravě hlavy je majitel překvapen, jak motor ztichnul a jak chytá na otočení...Bohužel hned ho přejde radost z opravy, když je mu vystaven účet.../něco drmolí mezi zuby o zlodějích/
nepropadat panice...
je to složitý no, pokud ale majitel nechce nic pustit, netřeba se do žádných oprav pouštět
u nás vložkují díru na PD za 1000,- / kus, když se udělají všechny díry, srovnání,tlak,vodítka,gufírka,ventily, je to oprava třeba za 8 ale je to jak kdyby se dala nová hlava
nedávno dělal kámoš potkaný Volvo D5, průser u těchto motorů je že se rozlomí hrníčky na hydra, ale i to dokázali opravit, nevěřil bych tomu, normálně to vyvařili, vyvrtali,opracovali, oprava hlavy teda přes. 15tis. ale nová ve Volvu 72tis. a druhovýroba není