NITRO OBD2

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

johnyM128
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od johnyM128 »

Forest píše:
cindo888 píše:to nemozes mysliet vazne ? :D ja som to vyskusal tak na 3 autach a nic sa nedialo !
Nech ho, ...cekam, kdy z nej vyroste dealer nebo zprostredovatel, pripadne se pripoji nejaky dalsi novy, cerstve zaregistrovany nick, ktery mu to vsechno potvrdi a treti, ktery to nabidne "za super prajsku" :kol111:
už jeden pribudol :D
Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

To budu dealeri 😂
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Vlkosovák
Nováček

Příspěvek od Vlkosovák »

Znovu otázka - UchoTD,johnyM128,TDI tech a další KDO Z VÁS TO VYZKOUŠEL???
Hledáte důvody proč to nemůže fungovat.
Nebo napište - ano ,koupil jsem ,vyzkoušel a nemaká je to na h.... (mohl jsem to raděj prolejt hrdlem) , nebo maká to a nechápu jak.

Pokud tady může psát jen někdo s mnohaletou registrací tak se omlouvám páni mazáci za svou troufalost.[/u]
Vlkosovák
miroteplicky
Přispěvovatel

Příspěvek od miroteplicky »

mne to nedalo a kupil som to tiež, prva skuška dopadla tak cca po 190 km som išiel do kopca a zmenil sa mi zvuk aj išlo lepšie do kopca ale iba minimálne, odpojil som to a napojil znova ale druhy raz som už zmenu nepocítil. Možno to niečo robí ale minimálne
BMW e39 525tds
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

Vlkosovák píše:Znovu otázka - UchoTD,johnyM128,TDI tech a další KDO Z VÁS TO VYZKOUŠEL???
Nebo napište - ano ,koupil jsem ,vyzkoušel a nemaká je to na h.... (mohl jsem to raděj prolejt hrdlem) , nebo maká to a nechápu jak.

Pokud tady může psát jen někdo s mnohaletou registrací tak se omlouvám páni mazáci za svou troufalost.[/u]
Mohol si nam kludne natocit videjko pred a po a postnut ho na youtube... Velku radost by nam to urobilo... ;)
Mercdes C cdi
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

Vlkosovak,pozri,vYsvetlim ti to v skratke
Sme tu ludia ktorí sa zaoberaju-zivia upravou aut,upravou dát v ecu,opravami ci uz aut alebo riadiacich jednotiek,keby to malo nejaku funkciu realnu s dopadom na vykon,nemohol by to ovladat jeden plosacik,pamat,procesorik za 20korun.checksum nepusti,vela faktorov ktore je zbytocne tu zverejnovat a uz vobec by to nefungovalo univerzalne.
Zober auto,hen tu škatulku,zapneme to na brzdu,ked tam bude zmena,ja to meranie zaplatim,ked nebude zaplatis ty,ferova dohoda?
Ked sa preukaze zmena asi budeme musiet viaceri kupit tu zazracnu skatulku za tristokorun rozobrat a rozkutrat ju reverznym inzinierstvom (LOL)
Vsetko je to len v hlave ;)
V nemocnici ti tiez daju zazracnu kocku cukru ako tabletku na spanie a ty spokojne zaspis.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
johnyM128
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyM128 »

UchoTD píše:Vlkosovak,pozri,vYsvetlim ti to v skratke
Sme tu ludia ktorí sa zaoberaju-zivia upravou aut,upravou dát v ecu,opravami ci uz aut alebo riadiacich jednotiek,keby to malo nejaku funkciu realnu s dopadom na vykon,nemohol by to ovladat jeden plosacik,pamat,procesorik za 20korun.checksum nepusti,vela faktorov ktore je zbytocne tu zverejnovat a uz vobec by to nefungovalo univerzalne.
Zober auto,hen tu škatulku,zapneme to na brzdu,ked tam bude zmena,ja to meranie zaplatim,ked nebude zaplatis ty,ferova dohoda?
Ked sa preukaze zmena asi budeme musiet viaceri kupit tu zazracnu skatulku za tristokorun rozobrat a rozkutrat ju reverznym inzinierstvom (LOL)
Vsetko je to len v hlave ;)
V nemocnici ti tiez daju zazracnu kocku cukru ako tabletku na spanie a ty spokojne zaspis.
K tomu čo napísal uchotdi môžem len povedať že úplne totálne plne súhlasím :D
Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Ja jsem to nainstaloval do vozu Dodge Nitro. A protože už název vypovídá, tak to je pro tento model optimalizované.

Normálně jezdim po městě tak za 12L/100km, po instalaci 8L/100. Normálně mi to řadí R jako raketa a v terénu ani nemusím zapínat 4x4, protože to samo pozná zátěž a jede to 6x6 (přiradí to i dvě kola na vozejku z OBI co mám zapřaženej)

Tohle je krádež za bílýho dne a dva oslavný monology s 2 a 3 příspěvkama a pak ticho je kašpárek, tkerej levně koupil na dealextreme a teď na tom chce udělat vatu.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
montyxx
Přispěvovatel

Příspěvek od montyxx »

Kecy, kecy, kecy.... je to uplne nanic, jenom oblbovacka pro lidi jako tenkrat ty priblbly magnety. Jen vyhodite peníze a nic to neprinese. Zkousel jsem to jen tak pro prdel na : Seat Leon II, 1,9TDi ,77kw, Oktavka I , 1,9TDi 66kw, Touran 77kw diesel, Mondeo 2.0 tdci, Roomster 1,4 TDi. Ani na jednom z těchto aut to NEZLEPSILO NIC !!!!
Takze lidi, neblbnete a radsi si za ty prachy dejte par piv.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Vlkosovák píše:Znovu otázka - UchoTD,johnyM128,TDI tech a další KDO Z VÁS TO VYZKOUŠEL???

Naprosto s tebou souhlasim! Nejaci dealeri doporucuji zakoupit pistoli, nabit, namirit na spanek a stisknout. Dle techto dealeru, kteri to vyzkouseli a zarucene to funguje se ti pry IQ zdvojnasobi. Dokud nevyzkousis tak to nepomlouvej. Az vyzkousis, muzes napsat, ze to nefunguje - do te doby nepis.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

Nerob lebo pride k nestastiu, to pojde niekto vyskusat (LOL)
Mercdes C cdi
Petrolejka
Nováček

nitroobd2

Příspěvek od Petrolejka »

Zdravím,tak to mi za to stálo se registrovat...Pořídil jsem si to na Aliex.... za 3 $.Jen tak,ze srandy. Za tři týdny to přišlo. Podle návodu jsem to aktivoval v mé stařičké Zafiře 2.0 Dti s 395 000 km. A co se stalo? Pravděpodobně se zvýšily otacky volnoběhu,motor se na volnoběh přestal klepat a vydávat zvuky jako traktor. Za jízdy se auto chová jako když mu dám vervu. Jde líp za plynem
Možná se nějak snížila teplota motoru,mam trvale 150 až200kg v kufru ,tak na každým kopci se mi ručička teplomeru přibližovala k 100 a teď se drží lehce nad 90.Spotřeba,to se uvidí,zatím jsem s tím ujel nějakých 400km,ale to mě moc nezajímá. Pocitově jako bych měl novější motor.....Až na to ujedu 2,3 nádrže tak poreferuji.
macan371538
Přispěvovatel

Příspěvek od macan371538 »

(LOL) (LOL) (LOL) Každému potenciálnímu kupci této "*račky" bych před koupí nechal shlédnout 10h verzi jak funguje motor a ECU.. Pokud by ani tohle nepomohlo tak KOSMONOSY na oddělení Chiptuningu s p. doktorem NITRO OBD.... :o :o
Golf IV, 1.9tdi ATD, MAFF off, KAT off, EGR off, TSA 180 @1.55bar, HDS57, Launch Controll, Popcorn Limiter, 204 hp 405Nm, Soft by ME :*
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Časem budou tito blbci možná prodávat obd nitra na předváděcích akcích pro seniory hned vedle hrnců a deček 5.000Kč/kus s kupní smlouvou a uvěrem ;)
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Petrolejka
Nováček

Příspěvek od Petrolejka »

Koukám že tady jsou akorát chytráci co se bojí že za pár dolarů přijdou o kšeft za tisíce ,že nikdo ten jejich chiptuning nebude chtít.
Takhle to totiž vypadá když ten co si něco koupi a chce vyzkoušet je u nich jen blbec. (LOL)
Otázka pro ně: Dá se pomocí počítače napojeneho do Obd2 změnit nastavení motoru? Třeba upravit charakteristiku čidel,otacky atd?
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“