jericho-3 píše:Je tady spíš otázka, je nějaký zvedák, který nestojí 100 litrů a není z Číny?
já byl před pár lety v jednom chýši servisu a borec měl zabudovanou hydrauliku za 25O,OOO peněz moc nemá, ale prej kdyby slyšel ten hnusný zvuk zvedáku tak by zešílel
Cvaká to jako blázen, tak jsem "přemýšlel", že to nějak odhlučním , ale nejde to, narušil bych funkci..este, nevím jak to cvaká Tobě, ale já z toho mám mámení..
jericho-3 píše:Cvaká to jako blázen, tak jsem "přemýšlel", že to nějak odhlučním , ale nejde to, narušil bych funkci..este, nevím jak to cvaká Tobě, ale já z toho mám mámení..
nepříjde mi to tak hrozny nebo sem si za tu dobu už zvyknul ale každopádně mě osobně to nevadí
jericho-3 píše:Cvaká to jako blázen, tak jsem "přemýšlel", že to nějak odhlučním , ale nejde to, narušil bych funkci..este, nevím jak to cvaká Tobě, ale já z toho mám mámení..
hodně cvakají ty co mají západky ovládané vzduchem,ty co to mají elektricky tak jen tak tukají
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
No to jsi mě dorazil, já mám elektromagnety 24V a mlátí to jako blázen..Ale je možné, že mám již opotřebovanou nervovou soustavu , která preferuje ticho, a tyhle pazvuky je narušují...
Není nad klasický maticový zvedák bezpřejezdový od CONSULU nemám strach pod tím dělat když jedna matice odejde je tam druhá a to na každé straně. Takže vím kdy je potřeba opravit.Na Dílně jsou už 7 let a bez problémů. Ale je potřeba pravidelně mazat tak jako při drbačce
Ahoj má někdo ten hever od golemtechu a jaké sním máte zkušenosti chci hydrauliku mám ted hever o Mahy a po pěti letech jsem musel dělat nové šroubovice.