s kamosom riesime hlucnost jeho passata tak sme ho poprehanali a hned zhodili dekel hlavy a poskusali pomackat hydrostely a sranda je ta ze kazdy hydrostel isiel zmacknut o 3mm kde moze byt chyba,inak auto kupil nedavno.dikes za kazdu odpoved ;)zahadne je zeby vsetky naraz odysli zaslepky vo vahadlach su!
Naposledy upravil(a) sparco gti dne 24 črc 2012, 16:54, celkem upraveno 1 x.
muze a i spatna viskozita kdyz chcete zkusit usetrit zkusit rozebrat a vycistit ale nejdrive tlak oil. pak az hydra ale asi bych dal nove a precist navod k novym hydrum
viskozita je dobra50501 ono keby bolo jedno hydro mekke tak nepoviem ale vsetkych 8?proste hore nedotlaci urcity tlak oleja a tym padom su stale zavzdusnene
Ahoj..ze uz je to delší dobu,ale rád bych se zeptal někoho kdo s tím má zkušenosti .
Octavia 66kw ALH, auto jezdí na 5w-40 a byly dost slyšet hydrostely nelenil jsem rozdělal a vyměnil celou sadu od výrobce engineteam. Snad 5krat odvzdusnil a výsledek je takový že je tam jen nepatrná změna. Jelikož má auto už něco naběhne,tak jsem přešel na 10w-40. Vačka a uložení bylo hezké. Takže auto má nové hydrostely,pretesnenou váčků k rozvodům i podtlakové pumpě + plus celé vent. víko.. těsnění nedělají. Tlak oleje jsem meril a ten je jak v min hodnotách v tak v maximálních v pořádku. Zítra přiložím i video. Hydeostely jsou asi na 5 ventilech měkké. Děkuji za odpověď. Jinak měl jsem spadeno i na vstriky,ale na stolici OK a v bloku hodnot udávají všechny velmi podobně - z čeho usuzuji že ventily nezůstávají vyset-projevilo by se to na vstřikovací dávce daného válce. Děkuji za odpoved
pokud máš hydra měké tak je vytáhni vytlač olej až budou jen pružit , některé hydra se vytláčí třeba i desetkrát, dej hydro do oleje a mačkáním ho napumpuj pokud neztvrdne olej saje boční dírkou to uvidíš když ho budeš vytláčet já si ho přihřívám horkovzduškou
tak se řid pravidlem problém treba hladat už v novom dieli,