Jericho a jeho genialita
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Kde me ty, z pozice hovada nachazis opodstatneni situovat do pozice parchanta?! Znovu te nabadam: nepouzivej slova, o kterych netusis, jaky maji vyznam, jsi pak za jeste vetsiho blba, nezli ve skutecnosti jsi.
Zjevne neumis kliknout na odkaz, takze ty neomalence, synonymem slova parchant je levobocek (snad znas alespon vyznam tohoto slova ... kdybys netusil ani, jaky je vyznam slova "synonymum", jedna se o slovo stejneho vyznamu).
Stari-nestari, vek-nevek, ty uctu nezasluhujes. V lepsim pripade pohrdani, v horsim pripade posmech.
PS: chytry telefon nepouzivam, prozatim nemam nezbytnou potrebu
V souladu s timto tematem:
Jericho je tak genialni, ze s jistotou sobe vlastni pouziva slova, o kterych ani netusi jaky maji vyznam.
Zjevne neumis kliknout na odkaz, takze ty neomalence, synonymem slova parchant je levobocek (snad znas alespon vyznam tohoto slova ... kdybys netusil ani, jaky je vyznam slova "synonymum", jedna se o slovo stejneho vyznamu).
Stari-nestari, vek-nevek, ty uctu nezasluhujes. V lepsim pripade pohrdani, v horsim pripade posmech.
PS: chytry telefon nepouzivam, prozatim nemam nezbytnou potrebu
V souladu s timto tematem:
Jericho je tak genialni, ze s jistotou sobe vlastni pouziva slova, o kterych ani netusi jaky maji vyznam.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
Jericho , je až s podivem jak dokážeš tvrdit jak to v ostatních rodinách probíhá. Forest nejenže bydlí sám ve svém bytě, ale má úctu ke svým rodičům. I já je osobně znám.Jsou staří jako ty, ale smýšlením o hodně kategorií nad tebou. Nikdy bych si nedovolil o někom něco tvrdit tak jak to děláš běžně ty a někam ho zařazovat. To , že k mladým nemáš vztah je pouze špatnou výchovou rodičů. To co sis zasel patrně asi sklízíš.
On posuzuje mne podle jeho mustrů. Já jej posuzuji podle toho, že odpovídá jako dítě. Jinak jako vždy neumíš číst. Mě tohle trápí z toho důvodu, že je to velmi častá situace, bohužel. Já osobně tohle ani nemohu mít, protože při jakémkoliv náznaku neůcty bych s nimi udělal krátký proces. Je to výchovou už od mládí , kdy neexistuje aby si nějaké děťátko duplo a rodiče se mohli počůrat, co je s ním.. Mateřská láska a starost o děti má své hranice, které jsou hlavně kvůli parchantíkům, aby se naučili jak se chovat ve společnosti. Úcta k rodičům je základ všeho a je paradoxní, že právě rodiče, kteří mnohokrát nebyli ti nejlepší, mají ůctu větší než utírači prdelí...I když jsem se svým otcem většinou nesouhlasil a mlátil mne jako žito, mojí úctu měl a nikdy bych nedopustil to, co je dnes často běžné...Nikdy by mne nenapadlo, že až se dožiji tohoto věku budu s tímto konfrontován, kdy hoši,. které znám z mládí a byli samé ego, svalnatí chachaři se dnes třesou před svým parchantíkem..Přitom by stačila jedna puma přímo do rypáku , /třeba lopatou/ a situace by se dostala do normálu..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jericho, co to zase placas ty senilo?! Ty, kterej neni schopen ani cist reakce diskutujicich, kteri s tebou zabrednou do diskuze mi tu budes neco takoveho predhazovat?!
No, soudim-li dle toho, co pises, pak te otec rezal bud malo (jinak by z tebe bylo neco poradneho) nebo te bral pres hlavu, coz se na tobe evidentne podepsalo.
Jinak ja predpokladam a opet opakuji, je to muj subjektivni dojem, ze ses musel zjevne prohresit (co ja vim, treba jsi chlastal prvni ligu, na rodinu kaslal, mohu jen odhadovat, to, ze jsi chlastal jsi sam zminoval)proti rodine do te miry, ze te opustila/zavrhla, pripadne sis to dite/deti musel vychovat tak, ze se k tobe potomstvo zachovalo v souladu s tou vychovou. Ale jak pisu, je to subjektivni a kdyz uz jsi nam tu napsal toho tolik (napriklad o tom, ze podnikas v nezkolaudovane dilne), tak by ti nemelo branit nic krome studu se nam tu zminit vice.
No, soudim-li dle toho, co pises, pak te otec rezal bud malo (jinak by z tebe bylo neco poradneho) nebo te bral pres hlavu, coz se na tobe evidentne podepsalo.
Jinak ja predpokladam a opet opakuji, je to muj subjektivni dojem, ze ses musel zjevne prohresit (co ja vim, treba jsi chlastal prvni ligu, na rodinu kaslal, mohu jen odhadovat, to, ze jsi chlastal jsi sam zminoval)proti rodine do te miry, ze te opustila/zavrhla, pripadne sis to dite/deti musel vychovat tak, ze se k tobe potomstvo zachovalo v souladu s tou vychovou. Ale jak pisu, je to subjektivni a kdyz uz jsi nam tu napsal toho tolik (napriklad o tom, ze podnikas v nezkolaudovane dilne), tak by ti nemelo branit nic krome studu se nam tu zminit vice.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Ale ne, i kdybych ti to přál. Potřebuješ úspěchy a obdiv. Jen někdy na to prostě nemám, to horko člověku nepřidá...Ale neustále si libuji, že nebydlím v nějakém paneláku nebo satelitním vynálezu, protože když z vyhřátého auta vstoupím do domova, přírodní klimatizace kamenného baráku mě "udeří do rypáku" , stejně jako klimatizace , do které jsem se vždy schoval, když už jsem to nemohl vydržet na Maltě ve Vallettě , a ta byla pouze u Mac Donaldu , který tam chránil zákazníky před horkem. Byl jsem rád, že USA je i v těchto končinách a slouží lidu... 

nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
No vidis Jericho - zde nam dokazujes presne tu svoji hloupost a naivitu. Vidis totiz jen to, co vidi spotrebni odpadkove kose (chapej "tupi konzumenti"). Tusis, proc tam ten "Mac Donald" (mimochodem, je to McDonald´s, predpokladam, ze sis to ve sve pomatene hlave popletl s pisnickou) vybudovali a proc je tam ta klima?jericho-3 píše:Ale ne, i kdybych ti to přál. Potřebuješ úspěchy a obdiv. Jen někdy na to prostě nemám, to horko člověku nepřidá...Ale neustále si libuji, že nebydlím v nějakém paneláku nebo satelitním vynálezu, protože když z vyhřátého auta vstoupím do domova, přírodní klimatizace kamenného baráku mě "udeří do rypáku" , stejně jako klimatizace , do které jsem se vždy schoval, když už jsem to nemohl vydržet na Maltě ve Vallettě , a ta byla pouze u Mac Donaldu , který tam chránil zákazníky před horkem. Byl jsem rád, že USA je i v těchto končinách a slouží lidu...
Ja ti rozsirim obzor: je to proste - je to (ostatne jak litera zakona hovori) za ucelem vytvoreni zisku a to hned ze dvou duvodu:
1) aby Americani, ti vypaseni cukrovkari a kardiaci nahodou neochutnali neco jineho a oni tak neprisli o zakaznika - ano, tak to je. Kdyz byli u nas Americani, stravovali se zasadne pouze jen v McDonald´s, protoze "to je to nejlepsi". Dale pak, aby si rozsirili okruh zakazniku (ja lidem co se tam stravuji radim do toho sameho jako fetaky - proste a jenom zavislaci na tech srackach, ktere se tam prodavaji.
2) ta klimatizace tam je z toho duvodu, aby tam lidi meli duvod chodit - no a ve svete to chodi tak, ze slusny clovek, vyuzije-li sluzeb druheho, ma tendence neco na oplatku udelat, takze jde a utrati tam penize ... a jsme v pomyslne "zacarovanem kruhu"
...je to pouze a jenom marketing - nic vic, nic min a pokud se domnivas, ze to delaji kvuli lidem, tak jsi hloupy, senilni a naivni blb.
Takze uvedu to na pravou miru: "Buh zehnej Americe za vytvareni tloustiku, kardiaku a cukrovkaru"

@A6TDI: Pisu ti to uz ponekolikate - nejdrive se nauc cesky a pak prispivej. Ale nez zacnes prispivat, zacni pouzivat obsah sve dutiny lebecni ... snad se ti nepodarilo uz vsechny mozkove bunky pozabijet

Panebože ty máš ale starosti, jsi hold socánek, který by určoval, kolik kdo má jíst, jakou pravidelnou stolici mít, kdo je slušný člověk a kdo ne a kdo je sračka a kdo ne.. Takový jako ty nám pořád otravují život, jsou chytří jako rádio, ale v podstatě skočí na všechno, co jim z internetu vypadne.. Kdybych tady měl vyjmenovávat, co vše do nás hustili ve škole různí rádoby vědátoři, co jsme tehdy nesměli a dnes musíme, když poslouchám ty různé sociology, experty přes jídlo, přes sex a kdovíco ještě , chce se mi zvracet. Ať si klidně žerou klíčky pšenice, pečený šrot nebo sóju, je to jejich věc. Většinou jsou to netáhla,. skrčená za monitorem nebo srostlá s chytrým telefonem v ruce, takže jim to stačí, ale pořádný chlap, který umí vzít za práci, potřebuje maso, pivo nebo víno na vyčištění organismu a trochu whisky na pořádnou erekci...Metrosexuálové jsou už dávno zkřížení s druhým pohlavím, takže ty tvoje cancy asi žerou, ale genetický základ republiky ti na to chč.je...Pokud uznáváme, že občan ČSR, který nemá "papíry na hlavu" je svéprávný, musíme jej nechat , aby si uvážil co má jíst, kolik toho má jíst a kdy má pít a co pít.. A pokud nebude uvážlivý, tak to prosere, zdraví má jen jedno..A vy soudruzi, kteří se pořád oháníte nějakou moudrostí, kterou si myslíte, že jste získali někde ve škamnách místo přímo v životě na vlastní kůži, nám vlezte na záda....A o češtině nemluv ty ignorante, tvůj písemný projev je jazyk robotů, kteří dnes komunikujií z lidmi, někdy mi připadá, jestli se mnou "nemluví" ten domácí robot na ůklid, kterého si kupují unuděné líné paničky, manželky píčusů s hemeroidy, kteří celý den čumí do obrazovky a pronáší své moudré povely proletariátu někde ve skladu... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
jericho-3 píše:Panebože ty máš ale starosti, jsi hold socánek, který by určoval, kolik kdo má jíst, jakou pravidelnou stolici mít, kdo je slušný člověk a kdo ne a kdo je sračka a kdo ne.. Takový jako ty nám pořád otravují život, jsou chytří jako rádio, ale v podstatě skočí na všechno, co jim z internetu vypadne.. Kdybych tady měl vyjmenovávat, co vše do nás hustili ve škole různí rádoby vědátoři, co jsme tehdy nesměli a dnes musíme, když poslouchám ty různé sociology, experty přes jídlo, přes sex a kdovíco ještě , chce se mi zvracet. Ať si klidně žerou klíčky pšenice, pečený šrot nebo sóju, je to jejich věc. Většinou jsou to netáhla,. skrčená za monitorem nebo srostlá s chytrým telefonem v ruce, takže jim to stačí, ale pořádný chlap, který umí vzít za práci, potřebuje maso, pivo nebo víno na vyčištění organismu a trochu whisky na pořádnou erekci...Metrosexuálové jsou už dávno zkřížení s druhým pohlavím, takže ty tvoje cancy asi žerou, ale genetický základ republiky ti na to chč.je...Pokud uznáváme, že občan ČSR, který nemá "papíry na hlavu" je svéprávný, musíme jej nechat , aby si uvážil co má jíst, kolik toho má jíst a kdy má pít a co pít.. A pokud nebude uvážlivý, tak to prosere, zdraví má jen jedno..A vy soudruzi, kteří se pořád oháníte nějakou moudrostí, kterou si myslíte, že jste získali někde ve škamnách místo přímo v životě na vlastní kůži, nám vlezte na záda....A o češtině nemluv ty ignorante, tvůj písemný projev je jazyk robotů, kteří dnes komunikujií z lidmi, někdy mi připadá, jestli se mnou "nemluví" ten domácí robot na ůklid, kterého si kupují unuděné líné paničky, manželky píčusů s hemeroidy, kteří celý den čumí do obrazovky a pronáší své moudré povely proletariátu někde ve skladu...
Verim, ze to to horko v tvem pripade udelalo, protoze takovou snusku nesmyslu jsem dlouho necetl.jericho-3 píše:To dělá to horko...
Rekni nam, co znamena v tvem jazyce "socanek"? Pokud by to melo znamenat to, co je v nasem jazyce mineno pod pojmem "socka", tedy nekdo v hmotne nouzi, pak jsi me vskutku pobavil protoze ja mam k tomuto oznaceni asi tak daleko jako ty k vysokoskolskemu titulu

Rekni nam, cemu se rika "jazyk robotu"? Vzdyt ty se ani vyjadrovat neumis. Nejspis to bude temi ziskanymi zkusenostmi (nejspis z hospody) namisto vzdelanim.
Mimochodem, pokud potrebujes vino nebo pivo na vycisteni organismus a whisky na poradnou erekci, pak je mi te jeste vice lito.
PS: slovo ůklid neznam, to je z jakeho jazyka?