problem hydrostely su mekke vsetky 8ks tdi pd 74kw 2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Kdyby někoho zajímalo postup měření na autě,tak na http://leteckaposta.cz/339125983. Jinak odvzdusneni na autě tak jak píše výrobce auta,tak i výrobce zdvihatek proveden tak 5 krát.B ez úspěchu.
Pokud jsou všechny ventily zapuštěny tak, jak mají a vačka je v pořádku, tak jiná možnost než že to jsou zmetky není. Samozřejmě pokud motor maže... /dodnes nechápu tohle , kdysi jsem řešil benz. motor do forda, kde hydra hrozně mlátila, kontrolka mazání zhaslá, na měrce olej byl a přesto rachot..Pak vytahuji znovu měrku a všiml jsem si, že se posunula "gumička" na měrce ,která se strká do motoru, tak jsem zjistil, že měrka šla hlouběji než měla.. Tak jsem nalil litr oleje a motor ztichl a šel jako housličky/.. Miloši, já neměl naštěstí nikdy s novými hydry problém.., asi jsem měl štěstí..Jen vím, když se u potkaného motoru zapustily více ventily/existuje na to měrka jak mohou koukat nad vodítko/ byl problém ..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Online poznatek. Výrobce ochotný, vše vyslechl ačkoliv ještě neměli reklamaci na zdvihátka,tak že není problém. ALE. Následně se zjistilo,ze v dílech mi objednali ZH0042 které jsou pro agr. Já mám typ motoru alh a tam mají přijít ZH0043. Při objednávání někdo kouknul pouze na rozměry. Zítra přijdou ZH0043,tak budu informovat.
Tam je snad rozdíl jen v hmotnosti zdvihátka, ale s tím rozdělením máš pravdu ale zase taky katalog od katalogu, nějaký dodavatel to řeší, jiný ne.
Od Engineteamu jsem ty ZH0043 dával kdysi do ASV a pracují ok, ale mám opačnou zkušenost pro PD, tam kdysi prodávali ZH0041 a ty šly srát zanedlouho
a pak je snad stáhli z nabídky.
Od Engineteamu jsem ty ZH0043 dával kdysi do ASV a pracují ok, ale mám opačnou zkušenost pro PD, tam kdysi prodávali ZH0041 a ty šly srát zanedlouho