Kontrolka motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Kontrolka motoru
Zdravím, omlouvám se že zakládám takové stupidní téma, ale docela mně zajímá. Mám G4 1.9 PD AXR a při otočení klíčku ani ničem podobném ( třeba chyby ) se mi nerozsvítí kontrolka motoru. Co se tak koukám tak v budíkách je tato kontrolka nakreslená, ale prostě se nerožne. Myslel jsem si že byla nějak upravená ŘJ, ale jak jsem byl na chipu tak mi bylo řečeno že upravovaná nebyla. Seděl jsem v kámošově fábii RS a tam kontrolka svítí dokud se nenastartuje. Nevíte proč tomu tak je ? Rok výroby je 2/2002 děkuji.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Sběrač informací
To mně nestrašte
zatím to jezdí už 4 roky po motorové stránce dobře
leda jak říkáte, jestli není prasklá nebo vyndaná žárovka, ale zase když mám polodot, tak třeba hláška EMISE - MOTOR DO DÍLNY by psalo i bez té kontrolky nebo ne ? Jen takový příklad, protože i dříve přes zaslepený EGR to nic nepsalo. Všechny kontrolky se jinak rozsvítí, jenom ten motor ne.
P.S. Tu jsem se i díval na nějaká videa na youtube, kde borci zkouší různé studené starty a tak a u všech zhlédnutých 74KW se ta kontrolka nerožla. Myslíte tedy že je to nastavené nějak z výroby aby to ukázalo pouze když je chyba ?

P.S. Tu jsem se i díval na nějaká videa na youtube, kde borci zkouší různé studené starty a tak a u všech zhlédnutých 74KW se ta kontrolka nerožla. Myslíte tedy že je to nastavené nějak z výroby aby to ukázalo pouze když je chyba ?
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
sa teda nemáš čím chváliťslovacek.milos píše:já tam nacpu vatu do té šachty, díra v bílem plastu, tak už víš jaký najdeš pozdrav ode měHanZ píše:Vyndaná žárovka, rozdrcená ledka, nadzvedlý odpor, přeškráblý spoj, ucpaná díra v bílém plastu... už jsem viděl vše z tohoto a i jiné
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-