automatická klima
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
automatická klima
Zdravím členy , mám dotaz nespíná mi klima na octaviji 1 rv 2002 byla na dpolnění ale nesepla mi jak yjistím kde je chyba mám přístroj VAG 5053 a ta mi nenašla žádnou chybu Někde jsem četl že jde diagnostkovat i přímo na paneli klimy ale nemužu to najít
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
-
- Přispěvovatel
a než to všechno projdeš tak zneužiju tenhle topic 
climatronik v golfu IV pořád topí. Mužu mačkat econ, auto, nastavovat teplotu jak se mi chce a pořád horkej vzduch z větráků. Klapka se podle VAGu hejbe jak má, měřený hodnoty odpovídají požadovaným. Táhlo vypadlý není, normoš tahá za klapku. Základní nastavení climatroniku provedeno.
Nemá někdo radu, zkušenost..?
Vyskočila tam chyba klapky vnitřního oběhu V71, souvislost?

climatronik v golfu IV pořád topí. Mužu mačkat econ, auto, nastavovat teplotu jak se mi chce a pořád horkej vzduch z větráků. Klapka se podle VAGu hejbe jak má, měřený hodnoty odpovídají požadovaným. Táhlo vypadlý není, normoš tahá za klapku. Základní nastavení climatroniku provedeno.
Nemá někdo radu, zkušenost..?
Vyskočila tam chyba klapky vnitřního oběhu V71, souvislost?
-
- Sběrač informací
Dobrý den, nechci zakládat nové vlákno tak se zeptám tady. Poslední dobou řeším že mi při startu nebo při rozjezdu od předku tak divně zarachotí a zavibruje, akorát nevím co to může být, ale za jízdy už to nedělá. Měl jsem podezření na nějaký vnitřní kloub ( jeden při otočení cvaká a druhý ne ) a tak jsem koumal dál. Mám digiklimu a jakmile mám režim AUTO tak to chvilkově zavibruje jak se rozjedu a jakmile dám ECON tak mám pocit že vibrace se nekonají. Ony ty vibrace kolikrát i zmizí jakmile potočím trochu volantem. Nevíte někdo co to zhruba může být ? Servo kapalina dobrá,nikde nic neuniká...Brzdovka to samé...Klima normálně funguje a chladí ( pocitově jak kdy, třeba jak je venku 30 se mi zdá že nic moc ) a sahary se též točí jak auto klimuje a dokonce oboje. Znamená to že je třeba klimakompresor KO nebo pouze chybí médium ? Děkuji za cennou odpověd
Jedná se o G4 TDI PD 74KW
Jedná se o G4 TDI PD 74KW