Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tantore, zase placas nesmysly protoze nevis, neznas a nerozumis.tantor-bn píše:Forest nekaz inzerat... napisal co predava. Ani 2260vk neni na 1.9tdi ale na 3.0tdi...
A zde se ukazuje presne to, co jsem predvidal: absolutne nevis, neznas a nerozumis!tantor-bn píše:Na 1.9tdi ma ešte ako tak nejaky nabeh toto ma už slabši nabeh ale zas vykon tohto turba musi byť min. 350k. Zaleži kam chceš ist s vykonom.
Ale forest sa ti určite bude snažiť nejake predať nejake turbo od turbopower (nebudem nanho hadzať špinu nqkolko nemam prečo) ale ja by som si tam turbo nedal už len pretože každy druhy prispevok je otom ako oleg je top.
A nie nedržal som toto turbo v ruke a ani som ho nemal rozobrane. Ale to ani 2260.
Ale to vis, ze je tak blbej - staci si precist diskuzi zde a cloveku je to jasne. Verim, ze si s Kissem mohou vzajemne skrabat zada, imho budou na stejne mentalni urovni takze se nelze nicemu divit.eazy20 píše:tantor-bn píše:Zato ty odvahu maš predavať ďalej potom, čo si kissiakovi predal kus šrotu (podla jeho slov) a nerobi ti to najmenši problemsnad nie si taky blby a uveril si kissiakovi?
Trochu jsem Tvuj prispevek "oklestil", takze odpovim jen na uvedene:Riciiiiii píše: potřebuju z toho auta udělat použitelný stroj i nna silnici a netočit přitom neustále více jak 2500 ot.
přemýsĺilm proto o jiném turbu asi VGT kteŕe bude lépe fungovat odspodu, nejde mi až tak o koně, jako spíš o krouťak nějaka kobilka navíc samo ale potěší.
teď je tam vodou chlazené asi bych toho vodníka ŕad zachoval z pocitu životnosti? nebo je to hloupost?
někde jsem se dočetl že tam přesne pasuje turbo z audi 2.5 tdi 110 nebo 132 kw.
můj čipař mi zase tvrdí že pro mne je lepší menší turbo 2.5-2,8 než větší ze 3l že ho hedovedu nakrmit.