Problém s motorem Fabia RS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém s motorem Fabia RS
Dobrý den, mám takový problém, Fabia RS, při studeném motoru mi píská (není to typický zvuk turba), něco z motoru, od otáček cca 2000ot a výš (zvuk se zesiluje s rostoucíma otáčkama) jakmile se auto trochu zahřeje (cca 3min normální jízdy) tak zvuk přestane nebo už nejde slyšet, stačí nechat auto běžet na volnoběh 5min a zvuk je opět zpět (akorát trvá kratší dobu než přestane), přemýšlím, hledám co by to mohlo být, dokážete mi prosím něco poradit? Jinak turbo nové VB před 10tis km, olej nepapá, kdyby bylo po něm, tak to píská furt si myslím. Děkuji mockrát za rady.
ASZ- VB, FMIC, kat off, egr off, mod by TDIFUN
já jsem teď něco podobného řešil,ale u octávie 2,0...nejlepší je sundat drážkový řemen a nastartovat - neboj chladí se to rozvodovým řemenem, jen to chvíli nebude dobíjet - u dieslu no problem. u mě pořád zvuk nezmizel...nakonec to dělala šunt kladka rozvodů - po 6tis km...šlo to na reklamaci
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Zkus ucpat nachvíli konec výfuku hadrem a koukni se, jestli to neutíká jinde, ideálně ve dvou lidech ať ti někdo řekne a na zvedlém autě...
Škoda Superb 2, 2.0 TDI CR, 103 kw
Tónování autoskel Praha 9, LLUMAR folie, za rozumné ceny - 604824094, www.tonovanipraha.cz
Tónování autoskel Praha 9, LLUMAR folie, za rozumné ceny - 604824094, www.tonovanipraha.cz