pasat b7 2.0 103kw autom nové poloosy spidan a stejně cvakaj
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pasat b7 2.0 103kw autom nové poloosy spidan a stejně cvakaj
chlapi dík za radu, docela problém , auto vybrovalo při zátahu a byli uplně na hadry vnitřní klouby, dal jsem nove anebo repas, nejspíš repas celé poloosy od spidanu, auto nevybruje ale je problem při normalním rozjezdu při zatocení doleva tak je slyšet prostě cvakání kloubu, z levý strany nejspíš, jde to do cely napravnice a do podlahy, nesetkal jste se někdo s tim že by nová anebo repas poloosa byla prostě šmejd??????diky za přispěvky, bohužel stary jsem už vratil a stojí to docela randál
-
- Přispěvovatel
Re: pasat b7 2.0 103kw autom nové poloosy spidan a stejně cv
repas oničem,asi tam nedali tuk nebo dali malo, skus shodit manžetu pokud nechceš reklamovat a doplň tuk, Nevím zda B7 má dutej unašeč kinetaku, u B5 jde doplnit tuk když se vyšroubuje šroub kinetakuelch píše:chlapi dík za radu, docela problém , auto vybrovalo při zátahu a byli uplně na hadry vnitřní klouby, dal jsem nove anebo repas, nejspíš repas celé poloosy od spidanu, auto nevybruje ale je problem při normalním rozjezdu při zatocení doleva tak je slyšet prostě cvakání kloubu, z levý strany nejspíš, jde to do cely napravnice a do podlahy, nesetkal jste se někdo s tim že by nová anebo repas poloosa byla prostě šmejd??????diky za přispěvky, bohužel stary jsem už vratil a stojí to docela randál
Touareg 7L 3.0 set up 300PS
Passat B6 2.0 CR 103kw + chip Haldex, executive
Pašík AFN,syncro,S764, turbo 96kw,EGR off,Kat off, 11mm hlava, , chip.
Skoda Rapid 4,2 220kw
Passat B6 2.0 CR 103kw + chip Haldex, executive
Pašík AFN,syncro,S764, turbo 96kw,EGR off,Kat off, 11mm hlava, , chip.
Skoda Rapid 4,2 220kw
Priznam se,ze s repasem jsem nikdy od pocatku problemy nemel,myslim z repasem SOREA,ani s poloosama GSP..SOREA ale taky moc nevydrzela cca 70 tis.km..Davam vesmes ty GSP,ale uzdycky je jeste primaznu,dam kvalitnejsi manzety a spony,to co tam davaji je slabota.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Pánové, s dovolením se přidám... Postupem času mi odešly oba vnější kineťáky, výměna za Spidan, všechno ok, ale... od té doby bojuju s manžetama. Prostě manžeta vydrží cca půl roku a je v prdeli. Známy na Passatu 5.5 to samé. Zkrátka při přezouvání zima/léto děláme manžety. Máte nějaký tip na dobré manžety?
Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004
- martinsidlo
- Aktivista
Ok, díky za radu, toto asi origo být fakt musí...

Nikdo si nestěžuje, pouze se ptá. A upřímně, přál bych většině aut, aby dostávaly to, co mojeuiqjirka píše:Nejen mazety jedine original a není zadny problém.Kdyz nemate na original, vas problém a nestěžujte si.

Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off
co je gumový tak jedině originál, už ta neni co to bejvalo, 3x po třech měsicích mi na mý feldě vytopila přepadovka altik, bylo to od impergom, pak febi, a pak starline , a vlastne i meyle , a když jsem zabehl k schonerovi tak prej používaj to samy, altik už mam na odchodu, je 2 roky starej, ale je to vše od apmka, takže budu reklamovat o 106, jinak ............................................................., zbytek už si domyslete
- martinsidlo
- Aktivista
To jsem tada nepochopil,co tím chtěl básník říci.elch píše:co je gumový tak jedině originál, už ta neni co to bejvalo, 3x po třech měsicích mi na mý feldě vytopila přepadovka altik, bylo to od impergom, pak febi, a pak starline , a vlastne i meyle , a když jsem zabehl k schonerovi tak prej používaj to samy, altik už mam na odchodu, je 2 roky starej, ale je to vše od apmka, takže budu reklamovat o 106, jinak ............................................................., zbytek už si domyslete
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené