pasat b7 2.0 103kw autom nové poloosy spidan a stejně cvakaj

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
elch
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

pasat b7 2.0 103kw autom nové poloosy spidan a stejně cvakaj

Příspěvek od elch »

chlapi dík za radu, docela problém , auto vybrovalo při zátahu a byli uplně na hadry vnitřní klouby, dal jsem nove anebo repas, nejspíš repas celé poloosy od spidanu, auto nevybruje ale je problem při normalním rozjezdu při zatocení doleva tak je slyšet prostě cvakání kloubu, z levý strany nejspíš, jde to do cely napravnice a do podlahy, nesetkal jste se někdo s tim že by nová anebo repas poloosa byla prostě šmejd??????diky za přispěvky, bohužel stary jsem už vratil a stojí to docela randál
Tunningkiller
Přispěvovatel

Re: pasat b7 2.0 103kw autom nové poloosy spidan a stejně cv

Příspěvek od Tunningkiller »

elch píše:chlapi dík za radu, docela problém , auto vybrovalo při zátahu a byli uplně na hadry vnitřní klouby, dal jsem nove anebo repas, nejspíš repas celé poloosy od spidanu, auto nevybruje ale je problem při normalním rozjezdu při zatocení doleva tak je slyšet prostě cvakání kloubu, z levý strany nejspíš, jde to do cely napravnice a do podlahy, nesetkal jste se někdo s tim že by nová anebo repas poloosa byla prostě šmejd??????diky za přispěvky, bohužel stary jsem už vratil a stojí to docela randál
repas oničem,asi tam nedali tuk nebo dali malo, skus shodit manžetu pokud nechceš reklamovat a doplň tuk, Nevím zda B7 má dutej unašeč kinetaku, u B5 jde doplnit tuk když se vyšroubuje šroub kinetaku
Touareg 7L 3.0 set up 300PS
Passat B6 2.0 CR 103kw + chip Haldex, executive
Pašík AFN,syncro,S764, turbo 96kw,EGR off,Kat off, 11mm hlava, , chip.
Skoda Rapid 4,2 220kw
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

je to dutý a tuk tam byl, já kokot ty starý už vrrátil dneska, snad když tam ráno zavolám tak je tam ještě budou mít, sere mě to, a dost, furt řešim nějaký šmějdy at od apm nebo elit nebo kelly, kurvy čínský nevzdělaný tupý
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Priznam se,ze s repasem jsem nikdy od pocatku problemy nemel,myslim z repasem SOREA,ani s poloosama GSP..SOREA ale taky moc nevydrzela cca 70 tis.km..Davam vesmes ty GSP,ale uzdycky je jeste primaznu,dam kvalitnejsi manzety a spony,to co tam davaji je slabota.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

s těma poloosama to je zlý, málo co vydrží, některý ty manžety už nový vypadají fakt divně (noteeth)
třeba GSP nebo Cifam, to je uplněj šmejd, namontovali jsme to na Boxera a za týden se rozpadnul..
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

na hovno je ale že se na to ani original neprodáva, jen nějaka opr.sada za 12tis, to je už k zblaznění jak je všechno ale doslova všechno šmejdsky a všichni prodejci to maj u prdele, vypadni další dělej už to máš to je za chvilku hotový
Fity
Přispěvovatel

Příspěvek od Fity »

Pánové, s dovolením se přidám... Postupem času mi odešly oba vnější kineťáky, výměna za Spidan, všechno ok, ale... od té doby bojuju s manžetama. Prostě manžeta vydrží cca půl roku a je v prdeli. Známy na Passatu 5.5 to samé. Zkrátka při přezouvání zima/léto děláme manžety. Máte nějaký tip na dobré manžety?
Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Plastovy Löbro(GKN)
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Jedině originály,plastový.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Nejen mazety jedine original a není zadny problém.Kdyz nemate na original, vas problém a nestěžujte si.
Fity
Přispěvovatel

Příspěvek od Fity »

Ok, díky za radu, toto asi origo být fakt musí...
uiqjirka píše:Nejen mazety jedine original a není zadny problém.Kdyz nemate na original, vas problém a nestěžujte si.
Nikdo si nestěžuje, pouze se ptá. A upřímně, přál bych většině aut, aby dostávaly to, co moje ;)
Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

co je gumový tak jedině originál, už ta neni co to bejvalo, 3x po třech měsicích mi na mý feldě vytopila přepadovka altik, bylo to od impergom, pak febi, a pak starline , a vlastne i meyle , a když jsem zabehl k schonerovi tak prej používaj to samy, altik už mam na odchodu, je 2 roky starej, ale je to vše od apmka, takže budu reklamovat o 106, jinak ............................................................., zbytek už si domyslete
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

elch píše:co je gumový tak jedině originál, už ta neni co to bejvalo, 3x po třech měsicích mi na mý feldě vytopila přepadovka altik, bylo to od impergom, pak febi, a pak starline , a vlastne i meyle , a když jsem zabehl k schonerovi tak prej používaj to samy, altik už mam na odchodu, je 2 roky starej, ale je to vše od apmka, takže budu reklamovat o 106, jinak ............................................................., zbytek už si domyslete
To jsem tada nepochopil,co tím chtěl básník říci.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Taky jsem si chvili lamal hlavu ale pak jsem to vzdal (rofl)
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

to je jedno, nic tu psát nebudu veřejně, jen mě sere že když jdu něco reklamovat, tak hned jako první to je špatná montáž, nebo to je na dlouho ta reklamace, dokavad jedná člověk slušně tak s nim vymrdávaj, ale jakmile začne řvát a vyhrožovat tak to začíná trochu fungovat, hotovo hau domluvil jsem (crazy)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“