VW Golf 3 1.8 66kw ADZ za studena nestartuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Golf 13
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Golf 13 »

Tak koukal jsem na setrvák značka nebo nula tam není je tam jen vyznačeny po délce asi cc 10cm dozadu dopředu dva obdelníčky přídam foto a mezi nimi je ryska jen.0 tam není.Za tepla jak jsem to zkousel a jak to startovalo jsemse dival jak hazi svíčky jiskry,pak jsem se díval zda svíčky hází jiskry za studena zda není problém v tom rozdělovači a hází sem tam to naskočí a brble to a zdechne otáčky někde u 2000.Přidával jsem benzín do karburátoru zda to chytne třeba špatné podávani benzinu a nic také.Pak jsem pozoroval jen co dělá klapka při točení a otáčení rozdělovače.Klapce krokový motorek co je na ní přidělán tak otáčením otvíra víc klapku,takže tam prostě chybí ten signal kdy stříkne benzin a otevře se to načasování.Otočím na více otáček a motor chytne běží chytá atd.Ale po zahřátí to můžu zase vrátit zpět na tu polohu,kde to za studena nechytá a za tepla ano,na těch ideál 10 000 otáček kdy se motor nedusí při plných otáčkách atd.
Na čidlo teploty čekám také chci vyzkoušet a dám vědět.

Díky za rady jinak jsem od Šumperka.
Golf 13
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Golf 13 »

tak čidlo teploty měněny a změna stále stejná,je pravd aže každé nastavení jako ryska na setrvaku na horní uvrat na rysku preovodovky nastaveno vse pri zahratem motru a rzdelovac take prehazeny kabely(jak podle valcu tak mezi sebou vse pri starem.zkusim nastavit motor a zakladni nastaveni pri studenem motoru.Ted se mi stalo,ze už to chytlo za studena,ale při přidání plynu a otacek ,to nešlo víc jak 3000 otáček dusilo se to,až zas po zahřátí to šlapalo jak má.

Díky moc za rady moc si toho vážím,věřím že ten motor dám dokupy.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“