Octavia central
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia central
Prosim o radu. Na octavii otvorim auto s diaľkovým sadnem do nej, keď zapnem zapalovanie niečo zabzuči vo vodičových dverach, pri vystupovani zavrem dvere chcem zamknuť auto s diaľkovým a vodičove dvere niekedy aj zadne ľave nezamkne, ma nikto s tym nejaku skusenosť? Ďakujem 
Š-Octavia 1.8 20 V
central Golf
ja mam podobny problem na Golfu IV 98
pokud zavru dvere tlacitkem co je na dverich tak leve zadni dvere se zavrou a pak hned zase otevrou...zbytek dveri se normalne zavre.
do auta byl kdysi instalovano dalkove ovladani..pokud auto zavru dalkou tak je ve vetsine pripadu vse v poradku, ale sem tam se mi stane, ze zadni dvere se neotevrou pripadne nezavrou
nemate nekdo zkusenost?? jestli staci dvere jen rozebrat a prekontrolovat kontakty nebo jestli central odesel
pokud zavru dvere tlacitkem co je na dverich tak leve zadni dvere se zavrou a pak hned zase otevrou...zbytek dveri se normalne zavre.
do auta byl kdysi instalovano dalkove ovladani..pokud auto zavru dalkou tak je ve vetsine pripadu vse v poradku, ale sem tam se mi stane, ze zadni dvere se neotevrou pripadne nezavrou
nemate nekdo zkusenost?? jestli staci dvere jen rozebrat a prekontrolovat kontakty nebo jestli central odesel
-
travel242fx
- Přispěvovatel
Re: central Golf
Ty mas na 1000000% spatny kontakt na dvernom zamku od mikrospinaca .jayd píše:ja mam podobny problem na Golfu IV 98
dobra sprava je ze to staci iba preletovat a funguje to ako nove mal som to iste.
Spatna sprava je ze vybrat ten zamok je hotovy porod ...neskutocne ako to aj mohli zlozit ...hruza to rozobrat
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
-
travel242fx
- Přispěvovatel
zvycajne to byva poistka nad bateriou ...myslim to ABSjayd píše:travel242fx: dikz moc...az bude drobet kloudny pocasi tak se na to vrhnu. ted resim svitici kontrolku absno jo 8 let starz auto
diky za radu..ale asi to bude cidlo, protoze nekdy se kontrolka rozsviti treba kdyz dobrzduji na semaforech...a po chvili zhasne...nebo sviti porad a pak treba po pul hodince zhasne ..je to takovy sporadicky..ale snad to pujde ve stredu na vagtravel242fx píše:zvycajne to byva poistka nad bateriou ...myslim to ABSjayd píše:travel242fx: dikz moc...az bude drobet kloudny pocasi tak se na to vrhnu. ted resim svitici kontrolku absno jo 8 let starz auto
P.S.: jinak mame uplne stejny auto
-
travel242fx
- Přispěvovatel
jayd píše:diky za radu..ale asi to bude cidlo, protoze nekdy se kontrolka rozsviti treba kdyz dobrzduji na semaforech...a po chvili zhasne...nebo sviti porad a pak treba po pul hodince zhasne ..je to takovy sporadicky..ale snad to pujde ve stredu na vagtravel242fx píše:zvycajne to byva poistka nad bateriou ...myslim to ABSjayd píše:travel242fx: dikz moc...az bude drobet kloudny pocasi tak se na to vrhnu. ted resim svitici kontrolku absno jo 8 let starz auto
P.S.: jinak mame uplne stejny auto
Tak tu mam dlsi problem
asi uz mi odeseli zamek u ridice
kdyz tam strcim klic tak se jen volne protaci na jednu nebo druhou stranu a nic se nedeje.
takze mam otazecku...jestli se to nekomu nestalo...a jestli se mam nekde podivat po jinem zamku popr jestli se treba jen neco uvolniho takze to staci rozebrat a dat dohromady
kdyz tam strcim klic tak se jen volne protaci na jednu nebo druhou stranu a nic se nedeje.
takze mam otazecku...jestli se to nekomu nestalo...a jestli se mam nekde podivat po jinem zamku popr jestli se treba jen neco uvolniho takze to staci rozebrat a dat dohromady
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
-
travel242fx
- Přispěvovatel
pokud mas dialkove ovladanie na central tak ten zamek zablenduj a hotovo ja mam zablendovane obidva lebo mi to takto pred rokom vykradli mozno ze aj tebe sa niekto pokusal do toho vojst tie zamky su uplny sid staci srobovak a otvori to to aj male deckojayd píše:Tak tu mam dlsi problemasi uz mi odeseli zamek u ridice
a co když ti odejde dálkové ovl.?Mě odešlo.
travel242fx píše:pokud mas dialkove ovladanie na central tak ten zamek zablenduj a hotovo ja mam zablendovane obidva lebo mi to takto pred rokom vykradli mozno ze aj tebe sa niekto pokusal do toho vojst tie zamky su uplny sid staci srobovak a otvori to to aj male deckojayd píše:Tak tu mam dlsi problemasi uz mi odeseli zamek u ridice
Demontáž se provádí tak že vytáhneš záslepku z boku dveří a povolíš šroubek (torx20) který otáčí půlměsícem co drží zámek, nejlépe povolovat dokud necvakne šroubek že je na konci a pak půl otáčky přitáhnout. Opatrně pak vydělej celou vložku zámku a vyměň zadní část, drží tam pružinka a pojistka. Dá se to koupit jako díl. Nic na tom není, jen se nebááát.
ROPE
ROPE