ahoj a kde najdem presne tu BSG jednotku mne totiz nejde vubec jenom ostrikovac a zadni sterac a predni ani tuk co stym ?? pojistky oka diagnostika pise to 02071 a 00153
daj to na VCDS diagnostiku, treba premerat vedenia pokial bude kablovacka OK, chyba v motore stieracov, nakoniec by som riesil BSG, tu najdes za vypinacom svetiel pod krytom
skontrolovat podla schemy z ELSY, to video je z passata, golf to ma trochu inak ale je za tym krytom kde je vypinac svetiel a vidno ju aj odspodu ked das dolu kryt nad pedalmi, ano presne tak v BSG su relatka, este skontroluj spinac na prednej kapote ci je funkcny
Na Touranu r.v.05 jsou motorky stěračů dva a zlobí taky. Asi nebudou oba vadný. Stěrače si dělají co chtějí. Jednou nejdou, pak zase běhají i po vytažení klíčku. Řešil jste to někdo na tomto autě.
laciro píše:Na Touranu r.v.05 jsou motorky stěračů dva a zlobí taky. Asi nebudou oba vadný. Stěrače si dělají co chtějí. Jednou nejdou, pak zase běhají i po vytažení klíčku. Řešil jste to někdo na tomto autě.
Podívej se do centrální jednotky pod palubkou na svorkovnici měl jsem vyhrály kabel byl fialový a dělalo mi to samé co tobě