Octavia I TDi Edice GT

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Po1iS
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Octavia I TDi Edice GT

Příspěvek od Po1iS »

Zdravim mistni osazenstvo,

1.9 TDi 96kw combi, ASZ 2004, Edice GT,290000km

Nez to zitra odvezu do bazaru tak to zkusim nabidnout i zde. Jedna se o meho mazla 10 let opecovavaneho. Uz jsem dneska unavenej tak tady nebudu psat litaty a zatim bez fotek, ty pripadne dodam nebo do SZ. Takze jen ve zkratce. Minuly tyden navstivilo skoda servis na kompletni prohlidku ve 300k. Az na par gumovych soucastek na podvozku cajk. Motor bez problemu. Je to trochu prifoukly, ale zadnej nesmysl. Cca 4 roky zpet bylo u Andreho v TS v Jablonci na kontrole. Nebyt rozrustajici se rodiny tak bych tohle vozidlo nikdy nepustil z domu. Kdo zna vi. Jede to jak das a spotreba do 5 litru. Ale to misto pro posadku. To je proste u oktavek tragedie. Co se tyka vybavy tak si myslim ze ani v dnesni dobe ostudu neudela. Climatronik, tempir, alcantara, maxik, changer, xenony a mnoho dalsiho. Proste takova ta uz dnesni klasika. Jestli vas neco zajima tak klidne piste sem at to nemusim psat kazdemu zvlast. Nic neskryvam tak no problem.Teda jestli to nebude proti pravidlum. Cenu si predstavuji tak 120k. Je to samozrejme o domluve..

Diky za prostor
Pavel
Naposledy upravil(a) Po1iS dne 28 pro 2016, 12:08, celkem upraveno 1 x.
fogous
Přispěvovatel

Re: Octavia I TDi Edice GT

Příspěvek od fogous »

kamarade mam tuto oktavku uz druhou momentalen zlutou ktera se prej nikdy nevyrobila ale vyrobila a nedal bych to z ruky a do bazaru bych to urcite nevozil ale podej soukromy inzerat vsude po netu.jen s tou cenou je to opravdu dost tezke nebot se da dovezt za 80-90k z DE ale v cr se prodavaji momentalne 2kusy po 150k ale uz opravdu dlouho ale pokud nechces prodelat tk si dej inzerat sam a ne bazar jinak je to dle meho nazoru jedina oktvka co mela smysl
:rip:
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

tak nějak..je to rarita.. ono i normální s ASZ je celkem rarita..
cena je otázkou, nicméně v německu by mohla být klidně taková nebo i vyšší.. jde o to kdo, co, v jakém stavu a jak moc utočené prodává...
fogous
Přispěvovatel

Příspěvek od fogous »

presne pro kdyz sem musel prvni gt prodat abych doplatil Tourkz tk sla k bratrankovi aby zustala v rodine
:rip:
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

zabudnite na to...ked riadne popátrate, najdete ASZ do 3000€.... doby ked stali ASZ 5000e su nenavratne preč.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tak si ji za 3000 kup, ono jde koupit za 3000 vrak a nebo za 5000 auto...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Jistě půjde koupit i za 1500:-D
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Navic GT je sberatelsky kus.. To mate cerny strop,rs naraznik a kridlo,polokuze.. (noteeth)
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

nemás nejaky fotky toho auta? Rád bych mrkl....dík
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

jojo, dej fotky, taky mě zajímá. To je jediný slušný auto co funguje a jede
Po1iS
Přispěvovatel

Příspěvek od Po1iS »

Tak jsem s tim byl dnes v ackach v pze. Chlapci se s tim projeli a pak to vzali do garaze. Po cca 20 min vylez ze auto pekny, krasne jede jen ze asi trochu huci predni lozisko, ale ze to je drobnost. No tak ze 100k. Vic ze ne kvuli najezdu ze se to u nas porad dost resi. Trosku jsme pak dali rec, musim teda uznat ze po predeslych zkusenostech se zminovanym bazarem, mile prekvapil lidskym pristupem. No nic auto jsem tam nenechal. Fotky sem chci dat aktualni, ale tady porad jen chcije tak cekam az to bude mozne. Momentalne je auto na 15kach zimakach. Na leto 16 origo skoda. Ke stavu vozu mohu jen doplnit, ze byla menena brzdovka minuly tyden ve skodovce kde probehlo i rozlesteni plexi xenonu a mesic zpet baterka. Menil jsem za puvodni takze klobouk dolu. Ta nynejsi je opet skoda, ale vic jak 5 let ji nedavam. Vime jak to bohuzel dnes s dily je. Tento rok jsem na aute jeste nechal vymenit vybojky xenonu, zadni trmeny a vlozku radiatoru. Jinak klasika. Olej 505.01 snazim se do 15k. Na rozvodech tusim par 10k km. Nevim ted presne, ale da se vse dohledat dle faktur, jsem punta tak to hromadim. Pro predstavu je to cerna metla look rs. Predesli majitel pri couvani promackl zadni vrata tak jsou tam jina bez kridla-neresil jsem. Predni naraznik je dost nizky takze podle toho vypada. Neni to nic hroznyho, ale novy lak by mu jiste slusel. Uz jsem ho jednou nechal delat a opravdu je to hodne znat. Bohuzel tato parada vydrzi do prvniho parkingu skoro kdekoliv. Pokusim se vse nafotit.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Domecek:Právě,svoji neprodám,pokud nebudu vyloženě muset a to nemám origo GT
Vada je fakt jen jedna a to málo místa
Letos se podařilo koupit asz na jihu francie,najeto 285,ale asi jen garážovaná,neviděla sůl.na ty km jak nová,hned si ji vzal bratranec,jeho bratr má asz taky, se nám tedy sešly tři asz collection v rodině :-D
Rychly Jakub
Přispěvovatel

Příspěvek od Rychly Jakub »

ahoj , taky mam gt , mam ji asi šestý rok , a maximální spokojenost je to trochu jiná oktávka . Před těmi šesti lety jsem za ni dával asi 160 000 . Se serviskou a příslušnými dokumenty měla najeto 156000km ted mam 204000 je to takovej klenot. Používám ji jako druhy auto na denní ježdění mam jinou plechovku .
Auto je po chipu komplet brzdy rs 312 a 256 podvozek bilstein b4 2din navi trochu muzika přední nárazník s lizatkem s cupry a nějaký další prkotiny.
Jsem s tim autem spokojen jen to místo pro posádku. Kuli rozrůstající rodině msm jeste berlingo. Měl jsem cukání ji prodat ale co dnes koupit jiného řekl bych ze tohle byla jeste trochu kvalita.
Je to docela svizny a ma dobrou spotřebu. Pokud nebudu muset neprodam.
skoda octavia 1.9 Tdi GT asz, 312mm, katt off, power chip..... max spokojenost
Po1iS
Přispěvovatel

Příspěvek od Po1iS »

Konečně se nám umoudřilo počasí tak jsem toho hned využil a auto párkrát cvaknul. Jsou to mobilovky tak se předem omlouvám za kvalitu.

http://po1is.rajce.idnes.cz/Octavia_GT/
Ričina
Přispěvovatel

Příspěvek od Ričina »

Škoda, že je to combi, přeji brzký prodej.
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“