Golf IV 81kw a Passat B5,5 96kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf IV 81kw a Passat B5,5 96kw
Zdravím, kúpil som Golfa a Passata a chcel by som sa opýtať koľko by sa dalo vytlačiť z nich koní? Oba sú sériové 110ps a 131ps. (Poprípadne do Golfa dať vstreky 764 sprint). Na passate by trebalo meniť spojku a chcem sa opýtať akú by ste tam dali? jednohmotu/ dvojhmotu? sachs? Aby vydržala aj po čipe. Ďakujem za odpovede.

sachs origo set bohate staci. Kazdy seriozny upravca ti prv povie, ze mas vymenit rozvody, skratit ich vymenny interval. pomenit oleje...pretesnit motor aby nikde nič netieklo..vymenit podtlakove hadicky, pozriet v akom stave su turba...na rotačke repasnut vstreky..
pumpac ani nevravim...radsej si vymen fukajuci tandem, povyberaj vstreky ktore treba pretesnit, repasni turbo...
po takejto oprave mozes rozmyslat kolko koni tomu pridas..
pumpac ani nevravim...radsej si vymen fukajuci tandem, povyberaj vstreky ktore treba pretesnit, repasni turbo...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
octaviask píše:sachs origo set bohate staci. Kazdy seriozny upravca ti prv povie, ze mas vymenit rozvody, skratit ich vymenny interval. pomenit oleje...pretesnit motor aby nikde nič netieklo..vymenit podtlakove hadicky, pozriet v akom stave su turba...na rotačke repasnut vstreky..
Obe sú po výmene oleja a filtrov. Passat by som chcel dať na 200koní ale bojím sa že dvojhmotú znovú roztrasie. Golfa by som chcel dať na okolo170 ps
na ak to mas v TOP stave co sa tyka dielov motora na 200hp budes potrebovat lepsie vstrekovace a turbo (na toho 96kw)
dvojhmota vydrzi...zalezi od upravy kolko Nm to dá..ak bude smykat treba preoblozit HDS alebo kup sportovu sachs
dvojhmota vydrzi...zalezi od upravy kolko Nm to dá..ak bude smykat treba preoblozit HDS alebo kup sportovu sachs
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
octaviask píše:na ak to mas v TOP stave co sa tyka dielov motora na 200hp budes potrebovat lepsie vstrekovace a turbo (na toho 96kw)
a ten Golf? Mám pláne kúpiť do neho vstreky 764 sprint. Ale koľko by sa dalo bez úprav z neho vytlačiť?
- acryll
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
110k verzia je limit do 150ps, optimalne tak 145ps, vsetko zalezi podla stavu
limit je aj turbo aj spojka, so 764 sa da ist na cca 160ps, ale za predpokladu ineho turba, pre vyuzitie max potencialu by bola potrebna jednohmota, a adekvatna spojka ku krutiacemu momentu
96kW ak je 6. st. prevodovka bude potreba turbo a intercooler, a 200ps tam bude bez potreby dalsich mechanickych uprav
vieme odladit oba
limit je aj turbo aj spojka, so 764 sa da ist na cca 160ps, ale za predpokladu ineho turba, pre vyuzitie max potencialu by bola potrebna jednohmota, a adekvatna spojka ku krutiacemu momentu
96kW ak je 6. st. prevodovka bude potreba turbo a intercooler, a 200ps tam bude bez potreby dalsich mechanickych uprav
vieme odladit oba