Radost z nákupu

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

Já si pomatuju jak jsem měl přivízt jednu 626 na dílnu bez vody . .. Zvyklej z těch sraček od VW jsem na to studdený šlápl a řev d gum jak blázen , prostě divočina :D :D ..dvoulitr.... :D i když jeden passat b4 benzín taky chodil pěkně ale jako tohle ne (noteeth)
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Párkrát mě požádal dovozce, abych mu převezl auto, dělal hlavně BMW a tak jsem párkrát přejížděl s ojetými BMW 728 apod. /chtěli to Rusové/A musím říci, že to byla hudba z respiria a to za pár šupů. Člověk věděl, že jede v bucharu..Pamatuji jednoho Bavora, který cvakal ne ojnici , tak jsem jej jen lehtal, aby mi nelehnul ,ale přesto to prodal do Ruska a já to auto za nějakou dobu slyšel u nás s ruským číslem a pořád cvakal. Tak to říkám dovozci a ten povídá, už tady s ním byli z Ruska třikrát a Rus povídá, eto charašo, germanskaja mašina..Kloubouk dolů, že to vydrželo... :)
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

No já jsem zašel za prodejcem a našel jsem zatím, co potřebuji. Mám prasklá zadní péra, v nabídce jsou prahy, přední blaníky i límce dozadu, ale není to moc levné. Motor je klasická Mazda, která je i v jiných modelech, moje má 170000km , a je to lepší, než jsem čekal, byla servisovaná , ale dlouho stála asi venku. Bylo to vespod poblité od oleje a zjistil jsem, že olej teče pod rozdělovačem. Musím opravit střechu, ale koukal jsem , že nová slída všitá do plátna je připravená v kufru..Dokonce i brzdové trubky až na jednu jsou O.K. Ale vše se uvídí, až jí dám čočku a bude v provozu...Jaký je rozdíl u toho japonce proti Evropě? A jinak blahopřeji, auta pro radost mají lidé , kteří jsou v pohodě a umí si užívat.. :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Zajic
Přispěvovatel
Příspěvky: 113
Registrován: 05 pro 2006, 13:18
Bydliště: Vrané nad Vltavou

Příspěvek od Zajic »

(offtopic) Kámo, zbytečná odpověď. On nic kupovat nechce. To je jen další reklama na nějakej podělanej slevovej portál... (crazy)
Alhambra 1.9 TDI PD 85kW
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

No, jo člověk si zaclání ve výhledu, pořád ostatní posuzuje podle sebe.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“