tak to uz anokompaktor píše:ono na tom autě je už dost udělané, takže obavy z toho fakt nemám do teď jsem jezdil na 2260 a nějakých 270-280 koních..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
No kromě bloku ASZ bych řekl, že to vyšlo na stejné peníze jak RS třeba. Žádné ultra mega brutální úpravy se nekonaly.F4ever! píše:tak to uz anokompaktor píše:ono na tom autě je už dost udělané, takže obavy z toho fakt nemám do teď jsem jezdil na 2260 a nějakých 270-280 koních..len kolko stala takato investicia uprav
Proč ...........F4ever! píše:a preco si zobral blok zo silnejsej verzii ? ved co ja viem tak to ma ten isty material a vydrzi ako aj atd ...ale uz arl je viac trosku odolnejsie ako 96 74kw
no inak som dost prekvapeny ze vydrzi takyto vykon preco mne kazdy vravel ze 101k motor vydrzi max do 200k a aj to je ze vraj uz privela ..no 280k je urcite dostacujuci decent na predokake upravy si spravil preto aby ti fungoval motor pri 280k ?
tiez sa pytammarena tdi píše:Proč ...........F4ever! píše:a preco si zobral blok zo silnejsej verzii ? ved co ja viem tak to ma ten isty material a vydrzi ako aj atd ...ale uz arl je viac trosku odolnejsie ako 96 74kw
no inak som dost prekvapeny ze vydrzi takyto vykon preco mne kazdy vravel ze 101k motor vydrzi max do 200k a aj to je ze vraj uz privela ..no 280k je urcite dostacujuci decent na predokake upravy si spravil preto aby ti fungoval motor pri 280k ?
.
to nepis mne to pis tym co tu pisali ze arl je kovany a asz nie ....co ja viem tie motory su rovnake len su od seba trosku odlisnejsie a silnejsie dielce pre vyssi vykon inaksie nic viac nvm co tamty tak blbo sa pytaju a tvaria ako keby dnes prisli na svet ja citam a pisem infa z tadial a potom to tu pisem a pytam sa lebo jedny tak druhy tak a vy sami ani o takych veciach neviete co sa tu vsade deje ked ani necitateeazy20 píše:arl je rovnake ako aszF4ever! píše:...ale uz arl je viac trosku odolnejsie ako 96 74kw
F4ever! píše:nene to vy sa tu vyjadrujete a spravate ako retardi nie ja ...ja normalne pisem a pytam a tak isto pisem to co druhy pisali ...niekde tu bolo zmenene ze 110kw ma kovane piesty kazdy tvrdi nieco ine ale na toto nikto nereagoval ....prestante sa uz spravaj ako deti a byt tu namysleny a povysenecky ked sa niekto pyta normalnym sposobom stacilo normalne napisat ze tieto motory su rovnake a bodka potom niet cudo ze musim takto navas pisat spravane ziadne a to je smutne
Lenze ty sa nepytas normalnym sposobom! Najprv rozdavas "rozumy" ani sam netusis, ze o com. A potom sa spytas na nieco o com si pred chvilou tak sebavedomo tvrdil bludy. Neviem preco mas nutkavu potrebu vyjadrovat sa ( pisat nezmysly ) k veciam ktorym vobec nerozumies. Nemyslis, ze je to trapne?F4ever! píše:nene to vy sa tu vyjadrujete a spravate ako retardi nie ja ...ja normalne pisem a pytam a tak isto pisem to co druhy pisali ...niekde tu bolo zmenene ze 110kw ma kovane piesty kazdy tvrdi nieco ine ale na toto nikto nereagoval ....prestante sa uz spravaj ako deti a byt tu namysleny a povysenecky ked sa niekto pyta normalnym sposobom stacilo normalne napisat ze tieto motory su rovnake a bodka potom niet cudo ze musim takto navas pisat spravane ziadne a to je smutne