Jaký pick-up v naftě, berlingo,nebo...

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Milik607
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Milik607 »

Ano taky by to byla možnost, ale řeším i ceny ND. Pravdou je, že měsíčně najet 4-5 tis kilometrů a ještě po našich dálnicích bude znát na opotřebení celého vozu. Takže nějaká stará herka by vyšla dost draho, a tusim že treba u toho berlinga podvozek moc nedrží.
Milik607
Přispěvovatel

Příspěvek od Milik607 »

Když to tak vidím tak asi ten pick-up bude problem že? A když bych neprihlizel na to, že chci pick-up ale jakykoliv osobak aby mu nevadila ta větší porce najetych kilometrů, jezdil za hodně málo a hlavně aby to auto bylo spolehlivé a levne na údržbu do čeho by jste šli? Zase ale bych potreboval aby ta cestovni rychlost byla tech 140 a nejlepe aby byla možnost tempomatu. Děkuji
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Než třeba berlingo tak možná fiat scudo/expert/jumpy. Nejede to špatně má to normální zadní nápravu. Když osobní auto tak třeba audi C4 2.5tdi avant.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

O1 kombi
Tel:776005385 Nový Bor
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

nopokud SAG je starej tak jak je již napsáno tak OI combi 66kw ALH/81kw AHF osazená 11 lopatou
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Milik607
Přispěvovatel

Příspěvek od Milik607 »

Takže koupit tu 81kw oktávicu a říkate bude to bez problému. Jen se zeptám, měl jsem tenhle motor před lety v golfu III, byl jsem s ním spokojen a je pravda že jsem dvakrát řešil zanesené lopatky turba, dá se to nějak řešit, nebo osadit jiným turbem? Ta 11 lopata je co, to je právě to turbo? Ještě řešil jsem tu na foru že kdybych řešil toto auto tak bych přemýšlel o chip tuningu ale spíše netahat z auta koně ale spíš se pokusit poladit tu spotřebu....
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Takze tohle uz neshanis a tvuj zajem o to uz pominul?

Muj nazor a doporuceni se nezmenil - ztrata casu v ramci diskuze s timto uzivatelem.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

otázka kam se s tou spotřebou hodláš dostat, pokud to bude jezdit dálnici a ještě nějaká partička mladých kluků tak rovnou zapomeň že budou jezdit za 4L (rofl)
Milik607
Přispěvovatel

Příspěvek od Milik607 »

Žádná partička kluků.....díval jsem se po těch oktávkách a jsou relativně za dobrý peníz, ale asi se pokusím spojit s někým kdo tahá auta ze zemí kde se o to starají lépe a koupim ji v laurin a klement v kombi, těch 81kw .
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“