Jaký pick-up v naftě, berlingo,nebo...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Když to tak vidím tak asi ten pick-up bude problem že? A když bych neprihlizel na to, že chci pick-up ale jakykoliv osobak aby mu nevadila ta větší porce najetych kilometrů, jezdil za hodně málo a hlavně aby to auto bylo spolehlivé a levne na údržbu do čeho by jste šli? Zase ale bych potreboval aby ta cestovni rychlost byla tech 140 a nejlepe aby byla možnost tempomatu. Děkuji
Takže koupit tu 81kw oktávicu a říkate bude to bez problému. Jen se zeptám, měl jsem tenhle motor před lety v golfu III, byl jsem s ním spokojen a je pravda že jsem dvakrát řešil zanesené lopatky turba, dá se to nějak řešit, nebo osadit jiným turbem? Ta 11 lopata je co, to je právě to turbo? Ještě řešil jsem tu na foru že kdybych řešil toto auto tak bych přemýšlel o chip tuningu ale spíše netahat z auta koně ale spíš se pokusit poladit tu spotřebu....
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Takze tohle uz neshanis a tvuj zajem o to uz pominul?
Muj nazor a doporuceni se nezmenil - ztrata casu v ramci diskuze s timto uzivatelem.
Muj nazor a doporuceni se nezmenil - ztrata casu v ramci diskuze s timto uzivatelem.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)