Partner 1.9D DW8 1998 pálí se pojistka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Partner 1.9D DW8 1998 pálí se pojistka
Vydrží tak 5-10min, pak se spálí, rozsvítí se kontrolka čerpadla a zdechne to ( mám to tlumočený přes telefon ), předpokládám teda že napájení stopventilu
asi někam zateklo jak te´d o víkendu tál sníh ve velkém, ale kde hledat ?
díky za tip
asi někam zateklo jak te´d o víkendu tál sníh ve velkém, ale kde hledat ?
díky za tip
Tak nevyřešeno, včera se vrátil, v kabině smrad ze spálený kabeláže...po vypnutí všeho svítí pravej blinkr,couváky,kontrolka otevření dveří ale jen tak napůl,říkal že to i vypnul a motor jel pořád dál...
spínačkou to není zkoušel jsem tam píchnout jinou a nic
rozkopal jsem kastlík,budíky, dráty všude vypadají OK ještě se musím dostat pod pojistkovnici,někde se něco peče ale nevidím kde..
jinak auto normálně nastartuje a zdá se že všechno funguje ( zatím než to zfajruje celý..)
spínačkou to není zkoušel jsem tam píchnout jinou a nic
rozkopal jsem kastlík,budíky, dráty všude vypadají OK ještě se musím dostat pod pojistkovnici,někde se něco peče ale nevidím kde..
jinak auto normálně nastartuje a zdá se že všechno funguje ( zatím než to zfajruje celý..)

Tak jsem rozkopal celej interier abych se dostal na vnitřní kabeláž, jak jsem s tím hýbal tak najednou to začalo fungovat normálně, takže někde to tam bude průser je ale že nevidím kde, nikde žádný spečený drátky nebo tak...sere mě že se to může kdykoliv opakovat
další věc - borec s tím rozváží pečivo, v autě jsou kila prachu/mouky....všude
další věc - borec s tím rozváží pečivo, v autě jsou kila prachu/mouky....všude
přestalo to když jsem tahal za svazek co vede do krabičky immo, je to asi 20 tenkých fialových drátků,ty vypadají v pohodě, bude to někde níž,schovaný, ale je tam hovno viděl i když jsem tam byl zalomenej jak čínskej gymnasta pod tou palubkou...
te´d to dva dny jezdí a zatím nevolal, ale nemám z toho dobrej pocit,můžese to kdykoliv bez varování objevit znovu že..
te´d to dva dny jezdí a zatím nevolal, ale nemám z toho dobrej pocit,můžese to kdykoliv bez varování objevit znovu že..