Chlapi zdravi Vas.vie mi niekto poradit ?? Stierace stieraju len jednou rychlostou.nejde rychle stieranie ani necykluje.proste len jedna jedina rychlost nic viac.vsetko ostatne na packe ok
Dakujem pekne
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak ja to mam prave rozobrane.nemyslim ze by tam mal byt problem.motor pracuje spravne skor by som povedal ze nejake relatko alebo nieco s elektrinou.alebo sa mylim? Skusim ich premazat vqzelinou.
Skusal som to mazat zatial len zvonkajsj strany.zatial nepomohlo.nechcel som to rozoberat dnes.potrebujem byt zajtra pojazdny.no mam pocit ze to bude nejake relatko.to relatko cvakne len na jednej polohe na packe zo styroch ked prepinam.na ostatnych necvaka.iba poloha 2. A posledna poloha co by malo raz zotriet a vratit sa do povodnej polohy zotiera len po dobu stlacenia potom ostanu stierace tam kde ostali ked packu pustim. Je to zaujimave .skusim sa pozriet na to rele.