Zdravím potřeboval bych poradit se spojkou na autě v podpisu . Po čtrnácti dnech jsem sedl do auta a nešla mi zařadit rychlost , spojka šla sešlápnout nějak lehce a jako by u podlahy se zadrhla . Našlapal jsem a celý den jezdil vše OK . Zdálom se mi už dříve že ta spojka zabírá nějak brzy u podlahy . Co s tím ? poradíte kde hledat chybu popřípadě jak odstranit ? Jak se dá odvzdušnit ? Děkuji za rady Efošek
mně se to povedlo odvzdušnit tak, že jsem to povolil a nechal to 10 minut téct a jen doleval brzdovku, šlaapáním sem to ani hovno neodvzdušnil, ani na ten odvzdušnovak nenasazuj hadičku a nech to vytéct na almaru a pak to utři
Zdravím členy fora. Tak po skoro čtyřech letecj je to zpět minule jsem spojku odvzdušnil a auto vpohodě jezdilo dodneska dnes opět pedál na podlaze musel jsem našlapat abych dojel jaksi domů mám auto v popisu teda 4x4 kod motoruATD 1,9Tdi-PD co odešlo váleček u pedálu teda hlavní spojkový nebo ten v převodovce tedy pracovní. Nevim jak poznat co je spatné nikde neteče a kapalina neubývá pokud by to byl pracovní válec musí převodovka ven? diky za rady
lehni pod auto a koukni pod krycí gumu spojkovýho válce na převodovce jak tam bude brzdovka je v háji
tudle sem jeden váleček měnil ani ne po roce provozu ta čína nic nevydrží
myslím si kdyby to byl válec pracovní teda ten v převodovce tak by se musela ztrácet kapalina ráno přijdu k autu pedál je měkej skoro na podlaze našlapu spojka sice zabírá hnedle dole ale dá se jet a řadit tak si mylím že je to hlavní spojkový válec u pedálu .... pletu se