pasuje zadny naraznik z combi na hatch? vw7

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
wenzoo
Sběrač informací
Odpovědi: 0

pasuje zadny naraznik z combi na hatch? vw7

Příspěvek od wenzoo »

Zdravim Vas chalani,chcem sa Vas opytat tych skusenejsich co s tym uz mate nejake skusenosti.Pasuje zadny naraznik z golfa 7 combi na golf 7 hatchback?
planujem totiz menit naraznik na hatchbacku a hladam nejaky zanovny no neviem ci tam pasuje aj iny diel.\Za odpovede Vam pekne dakujem :-)
Škoda Fabia 1.9tdi,74kW,2007
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

jebe?
wenzoo
Sběrač informací

Příspěvek od wenzoo »

Takze asi nie.dakujem
slovacek.milos
Aktivista

wenzoo píše:Takze asi nie.dakujem
neznám žádný kombi s krátkym že by nárazník pasoval, mě jen udivuje když takovou volovinu nevíš a chceš se pustit do výměny, ono to není jen tak
wenzoo
Sběrač informací

Příspěvek od wenzoo »

Tak to som teda nevedel ze to nepasuje.preto som sa pytal a dakujem ze si mi poradil.a co sa tyka tej vymeny.nevidim v tom nic tazke vela veci som si uz robil sam.ale urcite si pozriem nejake navody na internete.chcem pomoct jednemu kamosovi ktory mal tukanec a v servise od neho pytaju za opravu 1400e. O si to sam spravit nevie a ja som na ebay nasiel narazniky do 200e. Kebyze sme na slovensku tak to nebude take drahe ale tu v nemecku si pytaju dost vela.
slovacek.milos
Aktivista

já se ti přiznám měnil jsem ho před rokem a dobré peklo, sdělat moc nešel musíš odmontovat zadní lampy, vadil závěs ten se dlouhodobě nezdělával tak jsem ho musel obejít nešel ani kladivem, ale namontovat, musel jsem mazat pneuoklouzkem nahřívat, ted smontovat spodní plast když tam byl ten závěs velký problém pomalu celý den jsem se stím jebal :roll:
wenzoo
Sběrač informací

Příspěvek od wenzoo »

ou tak to som si teda nemyslel ze te bude az taky velky problem,nechcem viac dojebat ako opravit :-) mozno by sme to moholi kupit z ebay ,nechat nalakovat priapdne ak by som nenasiel vo farbe a nechat niekde v servise namontovat ak je to jebadlo. zas nie som az taky skuseny :-) vyslo by to aj tak lacnejsie ci? co potrebujem presne vediet ak chcem kupit ten naraznik? pri inzeratoch je napisane len ze ci je to combi alebo limo a ci ma alebo nema senzory.to mi staci vediet? nasiel som napriklad tento :
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 1-223-6257
myslis ze bude pasovat na vw7 kratky? dakujem
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

já bych tu výměnu zase tak dramaticky neviděl, samozřejmě jak píše Miloš zarezlý tažný atd. je automaticky komplikace, ale jinak bych se toho nebál...
max bych si objednal nový boční držáčky aby to pěkně zacvaklo a je to
nechat to někde doma nalakovat za normální peníz pokud bude potřeba, vyměnit a je to
venku všechno stojí nesmysl protože tam to má většina lidí pojištěný tak jsou tomu ceny přizpůsobený
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“