Czexit ?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

WOB píše:Odhadl jsi leda tak hovno chlapče. jsi přizdisráč umaštěnej závistivej. Podívej se na naši rozkurvenou zem, všude mafie ruku ruku myje, a ty mi tady budeš žvatlat něco o židech kurva kde to jsme? UŽ SE PROBER komunisti už tady dávno nejsou vystřídala je daleko horší parta, kterou ty ještě obhajuješ. Tebe bych odhadl na typicky vítača, voliče merklové a macrona! Ti už fakt do prdele s tím tvým brečením, nikoho to nezajímá, klidně si v té dílně chcípni, ale chci fungující zdravou společnost. JE to moje demokratické právo!
Ty neodhaduj nic, nemáš na to kapacity, jedeš na nouzák. A co najednou meleš o demokratickém právu, tímhle se ohání právě týpci jako jsi ty, a to proto, že nemáte z čeho těžit, když jste v tom nouzáku. Melete páté přes deváté, pořád fňukáte o socialismu, ale když vám nabídnu Severní Koreu, tak se cukáte, tak jděte do Venezuely , tam je to idyla, přesně podle vašeho gusta.. Právě týpci jako vy tak umíte něco rozmlátit, něco vypít a něco šmejknout, jinak jste nepoužitelní.. Ale běda, kdyby jste měli vzít raneček a jít do světa a poznat, jak je kůrka chleba kolikrát slabá..Jinak lidé se moc nemění, jednou si říkají komunisti, potom jsou to fašisti, pak je to ultrapravice a přitom je to vlastně ultralevice, jednou mají kohouty, jednou holé hlavy. U mnohých je to mládím, které zkouší, kam se zařadit u těch ostatních je to vymetenou palicí, v které není nic..A nikdy nic nebude..
A fekálek a A6tdi mají problém se vstřebáváním informací, neumí si je utřídit. Mě nezajímá, kdo kterou techniku vyrábí, protože konstruktér se musí řídit fyzikálními zákony, které nejdou žádnou politikou ojebat/proto je dnes tak málo strojních inženýrů/, takže každému co jeho jest. A za třetí říše postoupili ve vývoji téměř všeho o desítky let co ostatní..A pak všichni okolo jen pajcovali, to co Němci vymysleli, bohužel vymysleli také plynové komory a podobná svinstva.. A co je na tom nejhorší, komunističtí bratři fašounů naopak nevymysleli téměř nic. Museli vše opajcovat a výcházet, co jim po kapitalistech zbylo. Ale ˇAda byl "chytrý", i když kapitalisty nesnášel, dobře věděl, že posun vpřed mohou dokázat pouze firmy v soukromých rukách. Proto nám také zbylo po socialismu jedno velké tlusté HO.NO..Veškeré soukromé invence komouš pečlivě dusil..., protože co kdyby náhodou ten chytrák zbohatl, že... :(
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

Zasvěcení se asi už jen dobře pobaví . Odpovídat netřeba. Tu už je velmi pod ů....ň. To je třída ožraly s pěti promile s promočenýma kalhotama u kolen v putyce u hajzlů ... :roll:
Velký metař
Přispěvovatel
Příspěvky: 104
Registrován: 17 led 2017, 15:52
Bydliště: Jihlava

Příspěvek od Velký metař »

jericho-3 píše:Velký metař je klasika, nadávat ti nebudu není proč, lidé tvého typu ani neví, proč se ráno rozednívá.. Ale pokud toužíš po státě, kde je povinnost pracovat , tak jdi do Severní Koreje, tam budeš ve svém živlu., Já bych tam podobné posílal, náš stát by jim v Korei štědře zaplatil a měl by 2 benefity, dotyčný by měl splněný sen a náš stát by nemusel trápit nadrženého soudruha..A jen primitiv mluví o někom jiném, že za všechno může , ale měl by vědět, že lidí je jako sraček a v 21. století pro všechny práce prostě není a nebude..A pokud by byla plná zaměstnanost bylo by 5 lidí na místo, kde je dnes jeden. a stát, který by teoreticky musel být vpředu, kdyby našel práci pro všechny naopak zkrachoval a zbylo po něm špatně v hubě a musel žebrat za hranicemi/asi víte kdo/..A že cikáni nedělají? Měli jim nechat maringotky. A co ti ostatní? Dnes už čecháček každou práci nedělá, je známo, že kdyby odešli všichni Ukrajinci , stavební firmy zavřou krám.. Pořád se jen vymlouváme, na tamtoho, potom na tamty a přitom jen koukáme, jak to ojebat a kde je jaká podpora nebo dotace..Samozřejmě ne všichni, jsou lidé kteří makají, něco umějí a všechno táhnou. A to je naše naděje, protože novodobí roboti místo lemplů s odbory všechno nestihnou.. Už se začínají vyrábět, protože na co se dohadovat se zhýčkanými občany, když robot drží hubu a krok a nestávkuje... :(

No asi jsi to spatne pobral :? Je mi uz pres 50, takze uz jsem taky ledacos zazil a i vim proc se rano rozedniva ;) Do Severni Koreje me neposilej, ja se bavim o problemech u nas . Urcite nepotrebuju aby vsichni povinne pracovali, je mi to uplne jedno jestli nekdo dela nebo ne. Ale kdyz nedela, nebo spis nechce delat , tak taky at nic nedostava :!: Bohuzel u nas to je obracene :( Ten kdo dela , tak ma hovno, zato nemakacenka si pekne zabehnou na socku a zaplati jim vse do koruny. Najem, inkaso, leky, osaceni proste vse. A zavedli to zde demokrati a humaniste s Havlem v cele. Takze to musim na ne svadet, na rudou pakaz , jak rikas, asi sotva.
A ze Cesi nechcou vse delat je dilem nenazranych firem a jejich majitelu - kapitalistu :( Firma uctuje za hodinu prace pridavace 150 - 200kc, ale sam pridavac ma z toho 65kc hrubeho. Je to konkretni priklad firmy z Jihlavy, tchan tam delal toho pridavace. Za kvalitniho zednika si bere 300- 400, ale zednik ma 150hrubeho. Tak co chces :( Kdyz nema lidi, bere ukrajince na cerno, a kvalita tomu taky odpovida. Az dostane i cesky clovek poradne zaplaceno , nebude ukrajincu potreba :o

Co se týka robotu, tak prumysl 4.0 uz je rozjety. Bohuzel pro tebe musim rict, ze bez cloveka se to porad zatim neobejde. Umela inteligence zatim porad neni na urovni mysleni a vnimani cloveka. Budes se asi muset smirit s tim, ze jeste nejakej ten rok budou makat obycejni lidi, nekteri i v odborech ;)
O1 ASZ 96kw serie
Uživatelský avatar
WOB
Aktivista
Příspěvky: 1727
Registrován: 02 úno 2015, 12:59

Příspěvek od WOB »

jo jasně jelito, Aďa byl chytrý, jinak by nedokázal tolik němců zmanipulovat. Chceš mi v tom odporovat a říkat že byl Hitler hloupý a dostal se k moci náhodou? Sám mi nadáváš že "by jsme se pod Hitlerem neměli tak dobře", ale pak napíšeš že němci vyrobili skvělé stroje a všichni to od nich dodnes okopírovavájí. WTF? Už několkrát ně dost lidí napomínalo že se točíš kam vítr tam plášť. A tuhle vlastnost měli zkurvení komunistiští STBáci, o kterých se říká že byli tak křiví, že když spolikli hřebík tak vysrali vývrtku.
Všichni oplakávají dodnes židy, dneska ti židi řídí život, dneska ti židi říkaj co máš a co nemáš dělat, co smíš a co nemsíš říkat/psát, dneska tě židi udávaj. A ty mi budeš vykládat že mám pokorně ohnout hřbet a poslouchat, jen proto že se stali obětí? Není to spíš o tom že mě chtějí jen přelézt a používají genocidu jako zbraň. "Hele ty máš něco proti židům, umlčíme tě!" Jaká to podoba s těma tvejma komunistama? Ale zpět k židům: Co když žádná genocida nebyla a židé si to vymysleli a použili jen jako skvělou záminku a zbraň proti nám obyčejným lidem tak jako lsti používali i před válkou k zbohatnutí? Ale schválně jsem napsal že to je 70 let, to znamená že všichni co tenkrát koncentrák zažili už to mají dneska na háku a nebo prdí do hlíny a jejich děcka mají normální rodiny, proč bych se měl k těmto rodinám tedy klanět? jericho, ty jsi těma mediama, českou televizí tak vygumovanej, že když ti v telce řeknou že máš skočit z okna tak ty půjdeš a z toho okna skočíš. Žereš jim úplně všechno. A už vůbec nechápu proč mě podnikatele co žije z ruky do huby a snaží se aby zaplatil své dluhy a nebyl závislej na státu nazýváš nefachčenkem a posíláš mě od čerta k ďáblu, tedy od severní korei do venezuely? Viděl jsi rychle a zběsile nebo co máš s venezuelou a akčními hochy? Koho kurva zajímá venezuela? Mě zajímá tady ta zkurvena česká republika, rozkradená kokotama kteří volí konzumenti televizí jako jsi ty. Lidem s řekne, rozdáváme koblihy volte babiše a ovce jdou a poslušně mu to tam hodí. A kdo nebečí se stádem tak je pitomio.
Ty si tady stěžuješ že mladí mají tablety a nic nedělaj, všici jsme ti napsali že to je kvůli takovým lidem kteří jdou k volbám a hodí to tam sobotkovi, babišovi a podobným. Když vidím sobotku chce se mi zvracet. Ale podle tebe jsem primitiv a můžu si za to sám? jak? Co jsem kde udělal? Šel k volbám a volil menší zlo? Měl jsem volit větší zlo? Nebo pracuju málo ráno od osmi do večera do sedmi? Jak můžu ovlivnit milion lidí aby to neházeli ČSSD? Jak můžu ovlivnit cigány na pracáku aby to tam čssd nehodili? Nebo si mám našukat dvacet děcek s desti různýma babama abych zvrátil genofond na českou stranu? Jenomže mě to tak lehce jako přivandrovalcům neprojde. Proč tady kalousek zavedl superhrubou mzdu? Sám říkal že je vysoká cena práce když mu šlo o koryto, jakmile byl u koryta tak se museli utahovat opasky, teda jen ti chudí a střední vrstva jen né ti bohatí. Kdyby odešli ukrajinci, i cigáni a ostatní levná pracovní síla, víš jak by jsme se měli? Jak prasata v žitě. Protože najednou by spousta "rádoby" stavebních firem krachla a jejich šéfové by dělali přidavače na stavbě a ti co by dělat uměli by dostali zaplaceno. Penězma a né almužnou jak dnes. A firmy by si lidí vážili a né jak dneska, jsi starej táhni dopiče. Ale ty né ty tady raději všechny přivítáš, zkurvíš ekonomiku a pak se divíš že lidi nechtějí dělat. Protože se za ty prachy nevyplatí dělat! Dělám v odvětví kde je nás v čr jen cca 200 lidí a stejně nás tlačí cenou dolů zkurvení němci. V německu si vyplací 120.000 měsíčně a já tady v čr za stejnou práci za 3 lidi dostávám 20.000,-Kč, ale podle tebe jsem kurva líná co nechce makat za tolik peněz?
Možná v severní korei mají hlad, ale zase na druhou stranu alespoň nejí zkurvneé babišovy kuřata krmené penicilinem a maskokostní moučkou za 60Kč/Kg.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ani jsem to nedočetl, nemá to cenu, ale je třeba se zamyslet, proč Nobelovy ceny mají většinou židé? A proč asi po nich ostatní šli? To nebylo z náboženských důvodů, to byla jen zástěrka, chtěli jejich prachy... protože židé si pomáhají, podporují se, zatímco ostatní, a my Čecháčci,koukáme, jak druhého okrást...Proto je také vždy moda, házet všechno na židy, protože každý primitiv na to skočí. Je dobré se podívat, co dokázali na poušti, kde byl předtím jen svrab a neštovice, to nejsou Arabové, kteří mají všude jen bordel a zmar. /A jak pokročili ve výzkumu, kdy i nejlepší se od nich učí./.A být tam Češi, tak chcípnou..Je dobré se podívat na sebe, komu jsi pomohl, nebo podporoval a jací vlastně sami jsme. Svoboda a možnost poučit se jinde jen ukázala, co jsme zač a je to k pláči. Osobně jsem velmi zklamán z velké části mých spoluobčanů, jsou to jen obyčejné MRDKY..A dnes už chápu, proč jsme se chovali tak a tak např. za protektorátu, kdy gestapo vyhláškou žádalo občany, aby přestali zahlcovat gestapo udáními, že to nemohou tak rychle zpracovávat a už jsem konečně pochopil, proč byla ta zvěrstva po válce a rudé koncentráky, kde byli naši váleční hrdinové a ti, které rudá pakáž nesnášela..Proto tady taky byl ten socialismus tak dlouho..Za socialismu jsem měl mylný dojem, že za to může ta rudá knuta..Nejen ona, je to v nás.. Bohudík ne všichni, jsou i lidé, kteří mi dělají radost , ale je to s nimi jako se šafránem.. :(
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Velký metaři, měl by jsi si stěžovat u Bohouše Sobotky, sami novodobí soudruzi udělali zákoník práce společně s odbory, tak jak si přáli. U nás je nejvyšší zdanění práce 46% , vyšší i než ve Švédsku, které je velkými daněmi vyhlášeno. Proč by si bral zaměstnance, když ho nutně nepotřebuje? Aby platil pomalu ještě jednou tolik státu za to, že ho vůbec má? Sami zaměstnanci by se měli snažit o to, aby náklady na zaměstnance šli většinou do jejich kapsy a ne státu, který to rozdá nemakačenkům. Pláčeš na jiném hrobě..A že nelze přestat nezaměstnaným platit nějaké částky je fakt, protože by začali jen více krást a přepadávat ostatní. Spíš by měla být podmínka, neposíláš dítě do školy? Ubereme ti peníze. Jsi zdravý a nechceš makat? Půjdeš na měsíc /třeba každý druhý/dělat tam, kam určíme my, nebo se zase peníze zkrátí, nikdy jsi nedělal, nemůžeš nikdy dostat invalidní důchod apod. Ale není to legrace, předělat cikány se snaží již mnohé generace, ale oni tohle dělají i pravověrní Češi. A možná bys měl mít pochopení pro firmu, protože netušíš, co vše firma musí platit. Vy zaměstnanci vidíte jen do vlastní kapsy, dál nedohlédnete, proč taky, že? Zkus se postavit na vlastní nohy a zkus to, když je to takový vejvar... Máš možnost jezdit ve Ferrari....podívej se na Babiše, kterého volíte. Zvolíte si i Belzebuba, jen když vám něco slíbí, a ani vás nepadne přemýšlet, jak je možné zbohatnout mezi samými zloději POCTIVOU PRACÍ , když oni mají sice prebendy, ale on miliardy..Čecháčci zapomínají počítat, potřebovali by sčot, co měli pokladní v sovětských obchodech..Je to krásně transparentní... :)
Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 26 dub 2017, 17:11, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
WOB
Aktivista
Příspěvky: 1727
Registrován: 02 úno 2015, 12:59

Příspěvek od WOB »

Tak krátce abys to stihl dočíst: "Odstěhuj se do Arábie když ti my všichni tak vadíme."
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

To spíš k Židům, ale já se pohybuji mezi lidmi, kteří jsou v té druhé části společnosti. Proč je asi národ rozdělen? Nejen kvůli té mrdce na hradě, která je dnes jako milius, protože chce opět zvolit, ale kvůli tomu, že musejí poslouchat ty primitivy, kteří melou obdobné kecy, a když řekne něco někdo , kdo má víc než oni, mu řeknou ty drž hubu TY MÁŠ..Takže když makáš a staráš se o to, aby jsi se měl líp, jsi nepřítel, protože normální přece je dělat někde v montovně a nadávat, že ostatní mají víc. Ale je to taky různými požadavky, někomu stačí 20000 kč, druhý má 50000kč a je naštvaný a na vše nadává..Pořád opakuji moudré přísloví SPOKOJÍŠ-LI SE S MÁLEM, SVĚT TI BUDE RÁJEM...Člověk prostě nemusí mít všechno....Podívej se na lidi socialismu, vzpomínají, jak měli prdlajs a jak byli šťastni...
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

Jelito ty jsi místo rodného listu měl mit omluvny dopis výrobce prezervativu
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ty máš zase výhodu, že žádný rodný list nemáš, protože se k tomu nikdo nechtěl znát. A já se jim nedivím..
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

Projít drilem zaměstnavatelů , je také dobrá zkušenost. Navíc se člověk lecos naučí a okouká nějaké nouhau.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, člověk musí zkusit všechno, ale pokud je k něčemu a něco umí, měl by si vyzkoušet jít na vlastní triko, aby měl přehled z obou stran. Pokud bude pořád jen kušnit a nebude mít ánunk, jak to vlastně ve skutečnosti je, stane se z něho jen pouliční mluvka. A co se týče sebevědomí, je zkouška vlastního trika velmi pozitivní ve smyslu vlastní osoby. Člověk si sebe více váží i když výsledky nejsou takové, jaké očekával. Osvobození se od šéfa, a vystrčení svého čumáku zpod poklopu zákoníku práce člověka velmi poučí a někdy až neočekávaně změní jeho názory a pohledy na svět. Proto také ti mazaní nahoře dělají vše proto , aby svobodomyslné občany co nejvíc srazili k tomu, aby se zařadili a podle toho mysleli a byli vděčni za každou přídanou korunu , kterou jim milostivě přidělí. Horší to mají ti, kteří díky své profesi tohle nemohou udělat a musí zůstat v zaměstnaneckém poměru..Ale samozřejmě osobně vůbec zaměstnance neodsuzuji, sám jsem jím byl půlku života, ale štvou mě ti, co z pod peřiny odsuzují ty, na které prší a sněží a často i mrznou...
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

Tak zrovna od tebe se to dobře poslouchá , tebe si opravdu za příklad brát nechci .
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

A copak? Myslíš, že mám doma tiskárnu na prachy nebo je fasuju za to, že jsem ráno vstal? Mě nikdo nic nedá , tak to taky zkus. jinak máš příkladů okolo sebe dost a dost, takže stačí říci v kanceláři, ke konci měsíce končím a jsi svobodný a můžeš se chovat podle sebe jak nejlépe umíš.. Ale ono je lepší pomlouvat a slintat , na to stačí huba a chytrý telefon..
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

Co to kecáš , dávají ti dotace z různých fondů EU a dalších . Jsi plně podporován. To že republika kvůli tobě má dluh ,který máš vyčíslen M.F na asi na 400 tis.. včetně nemluvnat a důchodců to už jsme ti tu říkaly..
http://www.verejnydluh.cz/
Co s tím budeš dělat ?
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“