OI 1.6i 55kw zdechla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OI 1.6i 55kw zdechla
Dovoz Dánsko, najeto kolem 400tis.,ale poměrně zachovalej kousek
Koupili to v bazáči, asi 3 měsíce jezdilo bez problémů
Pak prý start jeden den, popojelo to tři metry a zdechlo, motá, nechytá, tak to dotáhli, dva dny to stálo na place, já k tomu přišel a na první otočení to chytlo...
Závady v motoru jen že se má načíst ABS, tam to píše čidlo LP kola, kontrolka ABS svítí, šlo to smazat, po 500m se to rozsvítilo znovu
Tlak paliva super, vše se tváří normálně
jsou to staří lidé, nerad bych aby je to zase někde vydupalo ( vím, stará kára,může se stát cokoliv ) ale co by to mohlo dělat ? snímač otáček ? Ten by asi byl v paměti závad aspoň sporadicky ne?
díky
Koupili to v bazáči, asi 3 měsíce jezdilo bez problémů
Pak prý start jeden den, popojelo to tři metry a zdechlo, motá, nechytá, tak to dotáhli, dva dny to stálo na place, já k tomu přišel a na první otočení to chytlo...
Závady v motoru jen že se má načíst ABS, tam to píše čidlo LP kola, kontrolka ABS svítí, šlo to smazat, po 500m se to rozsvítilo znovu
Tlak paliva super, vše se tváří normálně
jsou to staří lidé, nerad bych aby je to zase někde vydupalo ( vím, stará kára,může se stát cokoliv ) ale co by to mohlo dělat ? snímač otáček ? Ten by asi byl v paměti závad aspoň sporadicky ne?
díky
-
- Aktivista
Viděl bych to taky na ten rozdělovač. Je tam Hallův snímač a ten dovede být svině proradná- auto zdechne, nenatočíš. Za hoďku chytne a jezdíš třeba týden v pohodě. Tohle jsem řešil za mých mladých let- Scirocco 16V, na křižovatce mi zdechlo a nešlo nastartovat, úplně mrtvý. 40 km od baráku, takže telefon, kámoš, lano, odtah. Dotáhli jsme domů, zkusil jsem natočit a chytlo na drc. Takhle mě to vypeklo 3x, než jsem na to přišel.
-
- Aktivista