Podobná zkušenost, ale u nás ve Velkém Meziříčí. Odpoledne vyskočila octavka, volám v šest, že ráno v 9.00 na otvíračku jsem tam. Za pět devět parkuju před bazarem, okukuju moc pěkné auto aby mi paní řekla, že ji manžel v osm večer prodal. Bez odezvy 500kiláků v prdeli. Ani tam zmrd nebyl, minimálně se nechal zapřít. Dnes už asi normálka.81 píše:Hledej, hledej a jak něco slušného vyskočí, tak volej a jeď! Zajímavé kusy vydrží několik hodin max den. Ty zajímavější jsou "podpultovka", ty na netu nenajdešKdyž budeš mít trpělivost a štěstí, tak něco pěkného ulovíš. Na dovozce buď opatrný.
dotazeni auta z nemecka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004
Tohle bylo vždycky, my měli kdysi v Itálii bavora 325 TD krásného za pěkné peníze, dali zálohu 1000 DM a když jsme přijeli, tak nám s kamennou tváří vrátil prachy a řekl, že mu dali víc. Bral to jako lepší kšeft je lepší kšeft..Naštěstí jsem se dovozem více nezabýval, chtěl jsem si jen přilepšit, abych si koupil něco do dílny.. 
nepropadat panice...
A dá se zjistit nějak stak kilometrů u auta z Německa, když nebylo servisováno v autorizáku?
STK z německa třeba-lze se k tomu nějak dostat?
STK z německa třeba-lze se k tomu nějak dostat?
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun