jini píše:ibizaSDI píše:To mě právě taky

ibiza SDI už 2 měsíce stojí a nikdo neví čímto

nastartovat jde, ale čoudí jak svině svetlým dýmem a nejde napíchnout řj

jednotky mám domluvený dvě ale každý mají jiný písmenka na konci tak se bojím je prohodit a vyzkoušet

Napíchněte ji ještě na stole, třeba to půjde a uvidíš co se jí nelíbí.
Jinak na zkoušku dát z jiného SDI můžete, nejdřív ale přizpůsobit

Co klapka?
Řj nejde napíchnout, dal jsem nové relé 109... když už se někdy člověk napíchne, tak na tdi grafu to ukazuje prý nesmyslné hodnoty předvstřiku a v závadách zkrat na kostru sporadický u chcípací klapky a egru... egr je zaslepený a chcípací klapka natrvalo otevřená a opravdu na ní není napětí. Prošli jsme s kamarádem kabeláž ale nevím zdali správně, dali jsme tu 109ku aby spínala správně řj ( páč se občas nerozsvítilo žhavení a auto nešlo nastartovat ). A ted sice nastartovat jde už pokaždý, ale má tak třetinový výkon a čoudí...
Jinak aby to bylo od začátku.. Před 2ma měsíci jsem normálně jel, dojel, chcípnul a už nenastartoval... nesvítilo žhavení ale toho jsme si prve nevšiml.. zkoukli se rozvody, filtry, hadičky, kabely, ted jsem dal nové relé když mi došlo že se to nerozstvítí a auto startuje ale čoudí světlým dýmem jako svina, jde tvrdě a je bez výkonu.. Zkoušeli jsme i teplotní čidlo v čerpadle, zdali do řj. neposílá špatné údaje. To funguje když užse to podařilo napíchnout. Ted nemám moc čas to řešit, spíš až tak za 14 dní a v plánu mám poslat řj na rozborku, zdali je v pohodě. A nevím jak se dá napíchnout na stole..