Zdravím, vím, že je to tu o VW, ale je tu hromada odborníků, kteří by mi mohli sdělit své zkušenosti.
Mám Nisan X-Trail 31 a projevuje se mi divná závada, která se postupně zvyšuje.
Silné vibrace pod plynem ale jen v táhlé zatáčce okolo 1900-2200ot na 4,5,6.
Prohlížel jsem spodek a homokinet. a celou nápravu a vše se zdá být bez vůlí. Prostě pod plynem se to v zatáčkách rozvibruje, ako by to šlo na 3. Za zatáčkou to ještě mírně pokračuje a po ubrání a opětovném přidání je klid. Zkoušel jsem to i s vypnutým 4x4 jen na předek a stále stejné. Dvouhmota se snad takto neprojevuje. Jinak to je motor Renault 2,0 DCi.
Co na to místní guru?
Vibrace od motoru?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vibrace od motoru?
OI 81kW AHF kombi 2000 - 510 000km - jen jednou vyměněná spojka - oil od výměny do výměny mezi ryskama
Tak žádné klepnutí, ani bouchání, silenty motoru jsou asi OK. Ještě zkusím montpáku, ale moc se mi tomu nechce věřit.
Ty vibrace jsou jakoby od volantu, ale jde to do celého vozu a s nízkou frekvencí, opravdu bych to přirovnal, jako kdyby jeden válec nepálil, asi taková frekvence.
Ty vibrace jsou jakoby od volantu, ale jde to do celého vozu a s nízkou frekvencí, opravdu bych to přirovnal, jako kdyby jeden válec nepálil, asi taková frekvence.
OI 81kW AHF kombi 2000 - 510 000km - jen jednou vyměněná spojka - oil od výměny do výměny mezi ryskama
Toto som riesil na Qashkai čož je to isté.Vnútorný kloub na poloosi čižeMad_Boxs píše:Tak žádné klepnutí, ani bouchání, silenty motoru jsou asi OK. Ještě zkusím montpáku, ale moc se mi tomu nechce věřit.
pri prvodovke,bud pravý,alebo lavý.Je tam nepatrná vôla a takto sa to prejavuje.Trocha ma to vyskolilo

Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d